Angelina Jolie en Brad Pitt
Volledig scherm
Angelina Jolie en Brad Pitt © AP

Juridische strijd om kinderen ‘Brangelina’ gaat verder: rechter weigert beroep van Brad Pitt

CelebritiesActrice Angelina Jolie (46) en acteur Brad Pitt (57) zijn al sinds 2019 officieel gescheiden, maar de problemen rond de voogdij over hun kinderen blijven aanslepen. Pitt ging onlangs nog in beroep voor een beslissing eerder in het proces maar het Hooggerechtshof van Californië weigert dat nu.

 1. Beyoncé onder vuur na omstreden optreden in Dubai: “Zij is helemaal geen bondgenoot!”
  Celebrities

  Beyoncé onder vuur na omstreden optreden in Dubai: “Zij is helemaal geen bondgenoot!”

  Beyoncé (41) ligt op de sociale media serieus onder vuur. De Amerikaanse zangeres trad afgelopen weekend op bij de opening van het hotel Atlantis The Royal in Dubai, haar eerste solo-optreden in vijf jaar tijd. Maar veel fans waren niet te spreken over de omstandigheden: er kwam veel kritiek op de vergoeding (van ruim 22,2 miljoen euro) die de zangeres kreeg voor het optreden, terwijl de mensenrechten in Dubai stevig onder druk blijven staan. “Beyoncé is helemaal geen bondgenoot van de LGBTQ+-beweging als ze optreedt in Dubai voor geld dat ze niet nodig heeft”, klonk de kritiek onder meer. De zangeres heeft nog niet gereageerd op de kritiek.
 1. Priscilla Presley aast op erfenis van overleden Lisa Marie Presley
  CELEBRITIES

  Priscilla Presley aast op erfenis van overleden Lisa Marie Presley

  Priscilla Presley (77) betwist de authenticiteit en geldigheid van het testament van de overleden Lisa Marie Presley. Volgens haar is de datum op het document verdacht, haar naam verkeerd gespeld en ziet de handtekening van Lisa Marie er “anders dan haar gewoonlijke handtekening” uit. Ze vraagt de rechter om Lisa Marie Presley te verwijderen als beheerder van het fonds waarin het fortuin van haar overleden ex-man, Elvis Presley, beheerd wordt.