Julian Lennon met op de achtergrond een van de items die hij gaat veilen
Volledig scherm
Julian Lennon met op de achtergrond een van de items die hij gaat veilen © REUTERS

Julian Lennon verkoopt Beatles-memorabilia als NFT’s

CelebritiesJulian Lennon (58), zoon van Beatle John Lennon, organiseert begin februari een veiling van verschillende memorabilia van de Beatles. Hij verkoopt alleen niet de fysieke voorwerpen, maar wel een non-fungible token (NFT), een niet-inwisselbaar kenmerk dat het eigenaarschap garandeert.

 1. Romy Schneider had bewogen relatie met haar moeder: “Ik geloof dat zij een affaire had met Hitler”
  PREMIUM
  Celebrities

  Romy Schneider had bewogen relatie met haar moeder: “Ik geloof dat zij een affaire had met Hitler”

  Meer dan veertig jaar na haar vroegtijdige overlijden blijft Romy Schneider een icoon van de Europese cinema. Vanaf 24 maart loopt in Palace in Brussel een tentoonstelling over leven en werk van de Duitse actrice. Romy was amper zeventien toen ze doorbrak met haar vertolking van de tragische keizerin Sissi. Maar ook het privéleven van de Duitse zat vol drama. In twee delen blikken we terug op haar turbulente biografie. Vandaag staan we stil bij het begin van haar carrière en de moeilijke relatie met haar moeder en stiefvader. “Romy noemde hem in interviews ‘een pooier’.”
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.