Joy Anna Thielemans brengt wens van kankerpatiëntje in vervulling

VideoAlex is een meisje van 11 jaar uit Wildert bij Essen. Zij kreeg twee jaar geleden te horen dat ze botkanker had. Omdat ze een grote fan van THUIS en vooral van Joy Anna Thielemans (Jana) is, sloegen Café Corsari en Make-a-Wish de handen in elkaar om de droom van het zieke meisje werkelijkheid te maken.

 1. Mel B heeft het opnieuw aan de stok met haar ex Stephen Belafonte
  Celebrities

  Mel B heeft het opnieuw aan de stok met haar ex Stephen Belafonte

  Mel B (46) wil in de toekomst graag meer tijd doorbrengen met haar 9-jarige dochter Madison en daar heeft het Spice Girls-gezicht duidelijk veel voor over. De zangeres maakte het namelijk duidelijk dat ze het niet eens is met de opvoeding van haar ex Stephen Belafonte (46). Mel B beweert immers dat Stephen een videogesprek had met hun dochter terwijl er op de achtergrond halfnaakte vrouwen aan het dansen waren.
 2. De 'bitch slap' die iedereen zag aankomen: te hard?
  THUIS

  De 'bitch slap' die iedereen zag aankomen: te hard?

  Sleutelscène gisteren in 'Thuis': Olivia (Moora Vander Veken) gaf haar beste vriendin Jana (Joy Anna Thielemans) een 'bitch slap' van heb ik je daar. De reden? Olivia's van twee walletjes etende vriendje Lowie (Matthias Vergels) had net opgebiecht dat hij Olivia horens had gezet met, dat wist u natuurlijk al, Jana. Het zat er aan te komen, maar Olivia, alias Olijfje, ging zo op in haar rol van bedrogen liefje dat ze haar vriendin sloeg met de kracht van Popeye. "Dus, dit is mijn job", verzucht Joy Anna Thielemans op Twitter.