Kanye West en Nathalie Portman
Volledig scherm
Kanye West en Nathalie Portman © AFP/Paramount

Joodse actrice Nathalie Portman laat van zich horen na antisemitische uitspraken van Kanye West: “Pijnlijk en beangstigend”

Celebrities‘Star Wars’-actrice Nathalie Portman (41) veroordeelt het opkomende antisemitisme - door Kanye ‘Ye’ West - en belooft zich tegen de haatzaaiende boodschappen te verzetten. Ze is zelf Joods en wil van haar bereik gebruik maken. Daarom plaatste ze op Instagram een statement. “Het is pijnlijk en angstaanjagend om naar de agressieve woorden te luisteren.”

1 reactie

  • wesley netnem

    2 maanden geleden
    Men kan een 98j vrouw die ooit als secretaresse werkte voor de Nazie's Nu nog vervolgen en straffen voor iets waar ze zelf Niets aan kon doen ..wie niet Deed wat de Nazie's oplegde kwam zelf in zo'n kamp terecht zonder het te overleven !? Maar deze Kanye vervolgen voor zijn uitspraken dat Wordt blijkbaar niet gedaan !? Normaal zitten zulke mensen in een instelling ter veiligheid van anderen ?!
  1. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
    Jobat

    Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

    De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
  2. KIJK. Bizar moment van Cate Blanchett die bevriest tijdens interview gaat viraal: “Precies een robot”
    Celebrities

    KIJK. Bizar moment van Cate Blanchett die bevriest tijdens interview gaat viraal: “Precies een robot”

    Een bizar moment uit een interview met Cate Blanchett (53) gaat viraal op het internet. De actrice is momenteel haar nieuwe film ‘Tár’ aan het promoten. Tijdens een interview lijkt ze er even genoeg van te hebben. Terwijl haar collega praat tegen de interviewer, staart Cate doelloos voor zich uit, zonder ook maar één millimeter te bewegen en dat wel vijftien seconden lang. Fans delen het moment op sociale media en moeten er ook wel mee lachen. “Ze lijkt wel een robot met lege batterijen”, grapt een fan.