Britney Spears met haar zonen Sean Preston en Jayden (van links naar rechts)
Volledig scherm
Britney Spears met haar zonen Sean Preston en Jayden (van links naar rechts) © Defrance / SplashNews.com

Jongste zoon Britney Spears doet een boekje open over de familie: “Mijn opa is een klootzak”

CelebritiesBritney Spears (38) heeft haar portie drama wel gehad de laatste tijd. Een strijd om de voogdij over haar twee zonen, ruzie met haar vader - die van mishandeling wordt beschuldigd - en voortdurende mentale problemen. Hoewel ze op sociale media dapper blijft lachen, legt haar jongste zoon Jayden (13) op Instagram enkele pijnpunten bloot.

1 reactie

 • Olivier Stubbe

  3 jaar geleden
  Eentje die alles toegeworpen kreeg, zal het eens vertellen...
 1. Will Smith blikt in ‘The Daily Show’ terug op Oscar-incident: “Dit is niet wie ik wil zijn”
  Celebrities

  Will Smith blikt in ‘The Daily Show’ terug op Os­car-incident: “Dit is niet wie ik wil zijn”

  Will Smith (54) is er stilaan klaar voor om zijn plek in de schijnwerpers opnieuw op te eisen. In de afgelopen maanden deelde de acteur al enkele online statements. Op maandag maakte de Oscarwinnaar dan weer zijn opwachting in ‘The Daily Show With Trevor Noah’. Smith was er te gast om zijn nieuwe film ‘Emancipation’ voor te stellen, maar Trevor Noah (38) zelf kon het uiteraard niet laten om even terug te blikken op het ondertussen wereldberoemde Oscar-incident.
 2. Michael Flatley blikt terug op 25 jaar ‘Lord of the Dance’: “Ik word elke nacht wakker met gruwelijke nekpijn”
  PREMIUM
  Celebrities
  1

  Michael Flatley blikt terug op 25 jaar ‘Lord of the Dance’: “Ik word elke nacht wakker met gruwelijke nekpijn”

  Ooit werd hij gepest op school om z’n passie voor dansen, maar Michael Flatley (64) slaagde er toch in om het grootste Ierse dansspektakel ter wereld te creëren: ‘Lord of the Dance’. 25 jaar na de première bekoort de show - nu in nieuwe versie - nog steeds miljoenen mensen wereldwijd. Zelf moest hij de dansschoenen echter aan de haak hangen, wegens aanhoudende blessures en ‘gruwelijke’ pijnen. “Ik heb me opgeofferd voor de jongere dansers.”
 3. Waarom Britney haar zonen minder mag zien: vader Spears aangeklaagd voor kindermishandeling
  Celebrities

  Waarom Britney haar zonen minder mag zien: vader Spears aange­klaagd voor kindermis­han­de­ling

  Zopas raakte bekend dat de voogdijregeling over de kinderen van Britney Spears (37) en haar ex-man Kevin Federline (41) werd aangepast. Een reden voor die wijziging werd niet gegeven, maar nu weet TMZ wél hoe het komt dat Britney haar zonen minder vaak zal zien: volgens Kevin Federline heeft de vader van Britney Spears hun 13-jarige zoon mishandeld. Jamie Spears zou vorige maand ruzie hebben gekregen met kleinzoon Sean en de jongen ruw hebben vastgegrepen.