Britney Spears met haar zonen Sean Preston en Jayden (van links naar rechts)
Volledig scherm
Britney Spears met haar zonen Sean Preston en Jayden (van links naar rechts) © Defrance / SplashNews.com

Jongste zoon Britney Spears doet een boekje open over de familie: “Mijn opa is een klootzak”

CelebritiesBritney Spears (38) heeft haar portie drama wel gehad de laatste tijd. Een strijd om de voogdij over haar twee zonen, ruzie met haar vader - die van mishandeling wordt beschuldigd - en voortdurende mentale problemen. Hoewel ze op sociale media dapper blijft lachen, legt haar jongste zoon Jayden (13) op Instagram enkele pijnpunten bloot.

1 reactie

 • Olivier Stubbe

  3 jaar geleden
  Eentje die alles toegeworpen kreeg, zal het eens vertellen...
 1. KIJK. Adele in tranen nadat fan foto van overleden vrouw laat zien: “Het spijt me van je verlies”
  Celebrities

  KIJK. Adele in tranen nadat fan foto van overleden vrouw laat zien: “Het spijt me van je verlies”

  Adele (34) kan haar emoties niet bedwingen tijdens een van haar shows in Las Vegas. Een man toont tijdens het nummer ‘When We Were Young’ een foto van een vrouw op zijn smartphone. Het blijkt om zijn overleden vrouw te gaan. Adele is er erg van aangedaan en besluit het nummer ‘Someone Like You’ aan hem op te dragen. “Het spijt me van je verlies. Het spijt me dat ik niet direct doorhad wat je me toonde”, vertelt ze wat later.
 2. Anne Hathaway steelt de show tijdens feestje in Parijs: “Met haar wil je uitgaan”
  Celebrities

  Anne Hathaway steelt de show tijdens feestje in Parijs: “Met haar wil je uitgaan”

  Mensen op sociale media dromen weg door de dansmoves van Anne Hathaway (40). De actrice was aanwezig op een feest in Parijs, georganiseerd door het modehuis Valentino. Op beelden is te zien hoe Anne een leuke tijd beleeft en zingt en danst op heel wat bekende nummers. Aanwezigen deelden de beelden op het internet en heel wat mensen lijken er geen genoeg van te krijgen. “Ze ziet er perfect uit, ik wil met haar uitgaan”, schrijft iemand bij een video op TikTok.
 3. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 1. Taylor Swift cast transman als geliefde in videoclip: fans erg dankbaar voor representatie
  Muziek

  Taylor Swift cast transman als geliefde in videoclip: fans erg dankbaar voor representa­tie

  Fans van Taylor Swift (33) zijn heel blij met de keuzes die ze heeft gemaakt voor haar nieuwste clip. In de video voor haar nummer ‘Lavender Haze’ speelt transman Laith Ashley (34), model en activist voor transpersonen, haar geliefde. Op sociale media zijn de fans van de popster heel dankbaar dat ze deze keuze heeft gemaakt. “In een wereld waar transpersonen moeten omgaan met geweld en agressie is de keuze van een superster om een transman te casten in een videoclip een big deal”, schrijft een fan op Twitter.
 2. Waarom Britney haar zonen minder mag zien: vader Spears aangeklaagd voor kindermishandeling
  Celebrities

  Waarom Britney haar zonen minder mag zien: vader Spears aange­klaagd voor kindermis­han­de­ling

  Zopas raakte bekend dat de voogdijregeling over de kinderen van Britney Spears (37) en haar ex-man Kevin Federline (41) werd aangepast. Een reden voor die wijziging werd niet gegeven, maar nu weet TMZ wél hoe het komt dat Britney haar zonen minder vaak zal zien: volgens Kevin Federline heeft de vader van Britney Spears hun 13-jarige zoon mishandeld. Jamie Spears zou vorige maand ruzie hebben gekregen met kleinzoon Sean en de jongen ruw hebben vastgegrepen.