Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Johnny Depp stuurde sms’jes naar vader Amber Heard nadat hij haar kopstoot gaf: “Ik ben te ver gegaan in mijn strijd tegen haar”

CelebritiesOp de derde procesdag in de rechtszaak Johnny Depp (57) tegen News Group Newspapers en de Britse tabloid The Sun onthulde Johnny voor het eerst dat hij z’n ex Amber Heard (34) wel degelijk een kopstoot heeft gegeven. Al gebeurde dat naar eigen zeggen ‘per ongeluk’. Het is de eerste keer dat hij toegeeft dat hij Heard verwond heeft. 

4 reacties

 • Lucynda van der Does

  1 jaar geleden
  Tada. Dus toch waar.
 • Simone Meeuwesen

  1 jaar geleden
  Drugs en alcohol brengen geen geluk. Geluk zit in kleine fijne zaken.
 • Jan Marens

  1 jaar geleden
  Die mondmaskers, is toch geen zicht
 • Michel Van der Hoydowch

  1 jaar geleden
  Toch leuk dat sterrenleven ,dat zovelen wensen ,zonder zich te realiseren dat het eerder een hel dan een hemels leven is.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).