Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Johnny Depp stuurde sms’jes naar vader Amber Heard nadat hij haar kopstoot gaf: “Ik ben te ver gegaan in mijn strijd tegen haar”

CelebritiesOp de derde procesdag in de rechtszaak Johnny Depp (57) tegen News Group Newspapers en de Britse tabloid The Sun onthulde Johnny voor het eerst dat hij z’n ex Amber Heard (34) wel degelijk een kopstoot heeft gegeven. Al gebeurde dat naar eigen zeggen ‘per ongeluk’. Het is de eerste keer dat hij toegeeft dat hij Heard verwond heeft. 

4 reacties

 • Lucynda van der Does

  10 maanden geleden
  Tada. Dus toch waar.
 • Simone Meeuwesen

  10 maanden geleden
  Drugs en alcohol brengen geen geluk. Geluk zit in kleine fijne zaken.
 • Jan Marens

  10 maanden geleden
  Die mondmaskers, is toch geen zicht
 • Michel Van der Hoydowch

  10 maanden geleden
  Toch leuk dat sterrenleven ,dat zovelen wensen ,zonder zich te realiseren dat het eerder een hel dan een hemels leven is.
 1. Jaren later tijd voor een tweede kans? Ex-minnaars Jennifer Lopez en Ben Affleck zoeken elkaar weer op
  PREMIUM
  Celebrities
  4

  Jaren later tijd voor een tweede kans? Ex-min­naars Jennifer Lopez en Ben Affleck zoeken elkaar weer op

  Is de liefdescomeback van het jaar in de maak? Sinds ze officieel brak met Alex Rodriguez wordt Jennifer Lopez (51) weer gesignaleerd in het gezelschap van haar vroegere grote liefde Ben Affleck (48). Het kwam destijds tot een breuk tussen Bennifer (zoals het koppel gedoopt was) kort voor ze hun jawoord zouden geven, onder druk van de onophoudelijke media-aandacht. Is de tijd rijp voor een tweede kans?
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"