Johnny Depp
Volledig scherm
Johnny Depp © AFP

Johnny Depp spreekt zich opnieuw uit over rechtszaak: “Ik ben een slachtoffer van cancel culture”

CelebritiesJohnny Depp (58) heeft zich opnieuw uitgesproken over de gevolgen van zijn rechtszaak tegen de Britse krant The Sun. Hij klaagde hen aan omdat hij ‘een vrouwenmepper’ werd genoemd, maar verloor de zaak. Sindsdien kan hij nog maar moeilijk werk vinden in Hollywood. “Ik ben een slachtoffer van cancel culture”, zo zegt hij. 

5 reacties

 • Lucien Mertens

  4 weken geleden
  En hij heeft gelijk als hij zegt dat men tegenwoordig nogal gauw veroordeelt "op basis van geruchten". Men neemt ook veel te vlug aan dat "de vrouw" enkel maar een slachtoffer is, en de man altijd een dader.
 • Ilse van Caeyzeele

  4 weken geleden
  Prachtige acteur, heerlijke persoonlijkheid.
 • David Vermeulen

  4 weken geleden
  En ondertussen kan Amber rustig verder films maken. Want wat zij zegt is gerechtvaardigd. Gelijkheid?? Neen, feminismo meer.
 • Alexa Grieken

  4 weken geleden
  Nu ook niet overdrijven...
 • wim pelgrims

  4 weken geleden
  Waarom die man iets aanrekenen dat in privé gebeuren zou kunnen gebeurd zijn? Hou werk en privé gescheiden... laat die mens toch zijnen boterham verdienen... het is en blijft een groot acteur...
 1. Nicky Vankets en Cilem Tunc stellen nieuwe collectie voor: "Eén Whatsappje was genoeg voor een samenwerking”
  Play
  Showbits

  Nicky Vankets en Cilem Tunc stellen nieuwe collectie voor: "Eén Whatsappje was genoeg voor een samenwer­king”

  Voor het eerst in België werkten twee generaties van ontwerpers samen aan een modecollectie. Na zes maanden stellen Cilem Tunc en Nicky Vankets hun collectie voor aan het publiek met een grote modeshow in de Carré. Onder het motto ‘Together we can’t save the world, but we damn sure can make you look amazing’, willen ze iedereen er weer stralend laten uitzien, na de coronapandemie. Senne was erbij om te praten met de ontwerpers en een paar bekende gasten. Check het in deze nieuwe Showbits!