Een maand voordat de rechtszaak van Johnny Depp tegen zijn voormalige advocaten van start zou gaan, hebben de partijen een overeenkomst gesloten. Volgens Deadline krijgt de acteur zo'n tien miljoen dollar van het advocatenkantoor.
Volledig scherm
Een maand voordat de rechtszaak van Johnny Depp tegen zijn voormalige advocaten van start zou gaan, hebben de partijen een overeenkomst gesloten. Volgens Deadline krijgt de acteur zo'n tien miljoen dollar van het advocatenkantoor. © EPA

Johnny Depp sluit deal met vroegere advocaten, maar rechtszaken blijven komen

CelebritiesEen maand voordat de rechtszaak van Johnny Depp (56) tegen zijn voormalige advocaten van start zou gaan, hebben de partijen een overeenkomst gesloten. Volgens Deadline krijgt de acteur zo'n tien miljoen dollar van het advocatenkantoor.

0 reacties

  1. Demi Lovato steekt overdosis op worsteling met gender: “Ik onderdrukte wie ik werkelijk was om in het keurslijf te passen van sexy, vrouwelijke popster”
    Celebrities
    1

    Demi Lovato steekt overdosis op worsteling met gender: “Ik onderdruk­te wie ik werkelijk was om in het keurslijf te passen van sexy, vrouwelij­ke popster”

    Demi Lovato (28) geeft voor het eerst duidelijkheid over de reden van de overdosis pillen die de artiest in 2018 nam. In ‘The Hollywood Reporter’ klinkt het dat die de waarheid van hun gender negeerde, wat Demi aanzette tot drastisch drug- en alcoholgebruik. De Amerikaanse artiest heeft zich geïdentificeerd als non-binair wil aangesproken worden met de voornaamwoorden ‘die’, ‘hen’ en ‘hun’.