Johnny Depp
Volledig scherm
Johnny Depp © EPA

Johnny Depp mag rechtszaak tegen The Sun niét heropenen

CelebritiesEinde verhaal voor Johnny Depp (57). De rechtszaak die de acteur had aangespannen tegen The Sun en zijn ex Amber Heard, en die hij vorig jaar verloor, wordt niet heropend. Dat heeft het Britse hooggerechtshof beslist. 

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Amerikaanse band The Offspring ontsnapt aan drama wanneer auto in brand vliegt op autostrade
  Play
  Celebrities
  1

  Amerikaan­se band The Offspring ontsnapt aan drama wanneer auto in brand vliegt op autostrade

  De band The Offspring is aan een drama ontsnapt nadat hun auto op de snelweg in brand vloog. De Amerikaanse groep toert momenteel door Canada. Onderweg naar hun optreden in Rimouski, Quebec, raakte een onbekend voorwerp het voertuig. Als gevolg stond de auto enkele seconden later in brand. Alle inzittenden ontsnapten aan het vuur, maar voorwerpen zoals paspoorten en laptops, moesten eraan geloven. De band heeft die avond wel nog opgetreden zoals gepland.