Johnny Depp
Volledig scherm
Johnny Depp © REUTERS

Johnny Depp mag niet meer meedoen in ‘Harry Potter’-films: “Warner Bros. heeft mijn ontslag geëist”

CelebritiesJohnny Depp (57) reageert voor het eerst sinds hij zijn rechtszaak tegen The Sun verloren heeft. De acteur heeft ook meteen slecht nieuws voor zijn fans: Warner Bros. eiste zijn ontslag. Dat betekent dat hij niet meer te zien zal zijn in de volgende ‘Fantastic Beasts And Where To Find Them’-films. 

33 reacties

 • Denis Van den broeck

  2 maanden geleden
  Wat een hypocriete klootzakken. Dan mag niemand niks niet meer doen schandalig . Blijven vechten jonny!!!! We staan achter jou.
 • Jorge De Cock

  2 maanden geleden
  Ezra Miller wurgt een fan, waarvan er videobeelden zijn, en hij mag The Flash blijven spelen + de film mee schrijven. Johnny Depp wordt ontslagen op basis van een onuitgemaakte zaak. Verstaan wie verstaan kan
 • Ronny Biesen

  2 maanden geleden
  De wereld is naar de vaantjes met zulke verzuurde moraalridders. Iedereen maakt fouten. Meppen kan niet, ik heb enkel nog geen bewijs gezien. Enkel grote vuile woorden aan beide zijden. Triestige roddel!
 • Ibn Marouf

  2 maanden geleden
  Alsof al die andere acteurs en actrices zo'n heiligen zijn! Hypocriet! 
 • Karla Desmet

  2 maanden geleden
  Of... hoe de media een carrière kan breken! Shame on them! Met die titel gaven ze hun partijdigheid grandioos toe. Schandalig. En ik ben niet eens fan van hem. Ik heb geen enkele Pirates gezien (ik val elke keer in slaap bij de eerste; de box staat hier dus nog altijd ongezien in mijn uitgebreide filmotheek...)
 1. Wat zijn de filmplannen van Johnny Depp? “Van Robert Downey Jr. weet ook niemand meer dat hij in de gevangenis heeft gezeten”
  PREMIUM
  Film

  Wat zijn de filmplan­nen van Johnny Depp? “Van Robert Downey Jr. weet ook niemand meer dat hij in de gevangenis heeft gezeten”

  De kogel is door de kerk: na lang beraad heeft de rechtbank beslist dat de Britse krant The Sun wel degelijk het recht had om Johnny Depp (57) een ‘vrouwenmepper’ te noemen. Dat heeft niet alleen negatieve gevolgen voor zijn persoonlijke reputatie, maar misschien ook wel voor zijn carrière. Gelukkig voor Johnny hebben we het laatste van hem - voorlopig - nog niet gezien. Er liggen al 5 films klaar waarin hij zeker nog de revue passeert, en ook de Vlaamse media zijn niet van plan om Depp van de buis te bannen. Maar wat met de ‘Pirates of the Carribean’-franchise?
 1. Vuurwerk in de Q Lounge met Laura Tesoro en Loïc Nottet
  Play
  Qmusic

  Vuurwerk in de Q Lounge met Laura Tesoro en Loïc Nottet

 2. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"