Johnny Depp getuigt voor het eerst zelf in smaadzaak van 50 miljoen: “Ik was een makkelijk slachtoffer voor haar”

CelebritiesJohnny Depp (58) kwam op dinsdag voor het eerst aan het woord in de smaadzaak die hij tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (35) heeft aangespannen, nadat zij hem beschuldigde van huiselijk geweld. De acteur verklaarde onder meer dat hij Heard, met wie hij tot en met 2016 getrouwd was, nooit heeft geslagen. “De waarheid is het enige waarin ik geïnteresseerd ben.”

4 reacties

 • Monika Perez

  2 maanden geleden
  Hopelijk valt ze snel door de mand... Niets dan geloof in,en respect voor Johnny Depp.
 • Bart Verwegen

  2 maanden geleden
  De waarheid heeft verschillende kanten, hopelijk komen die allemaal aan het licht.
 • Johan Bongers

  2 maanden geleden
  We duimen voor je Johnny!
 • Jacques Leenaert

  2 maanden geleden
  Duim voor Depp
 1. Van giftige wanhoopsdaad tot zwangerschap na verkrachting: bekende vrouwen pleiten vóór abortus en delen hun persoonlijk verhaal
  Celebrities
  18

  Van giftige wanhoops­daad tot zwanger­schap na verkrach­ting: bekende vrouwen pleiten vóór abortus en delen hun persoon­lijk verhaal

  “Abortus is een basisrecht", leest één van de vele protestspandoeken in de Verenigde Staten. Het land lijkt wel in een teletijdmachine te stappen als de abortuswet wordt teruggeschroefd. De 50 Amerikaanse Staten beslissen nu elk apart of vrouwen een zwangerschap mógen afbreken. Uit alle hoeken klinkt kritiek. Ook celebrity’s uiten massaal hun ongenoegen en maken gretig gebruik van hun voorbeeldfunctie. Zo is het onder meer voor Nicki Minaj en Lady Gaga het uitgerekende moment om hun abortusverhaal te vertellen. “Ik dacht dat ik zou sterven.”
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.