Johnny Depp.
Volledig scherm
Johnny Depp. © REUTERS

Johnny Depp blijft nog even in Europa en regisseert na 25 jaar nog eens een film

CelebritiesJohnny Depp (59) kruipt 25 jaar na zijn debuut weer in de regiestoel. De acteur gaat een film regisseren over de Italiaanse kunstenaar Amedeo Modigliani. Dat vertelde hij zelf aan entertainmentblad ‘The Hollywood Reporter’.

 1. “Als misbruikers hun klauwen in je zetten, is er geen uitweg”: Mel B, die tien jaar lang mishandeld werd, geeft speech over huiselijk geweld
  Celebrities

  “Als misbrui­kers hun klauwen in je zetten, is er geen uitweg”: Mel B, die tien jaar lang mishandeld werd, geeft speech over huiselijk geweld

  ‘Scary Spice’ Mel B (47) verscheen zondag in een rood powerkostuum op het jaarlijkse congres van de conservatieve Tory-partij in Birmingham. Daar hield Mel een hartverwarmende toespraak over huiselijk geweld, gebaseerd op haar eigen ervaringen. Dat deed ze om de regering op te roepen om het rechtssysteem te veranderen en meer steun te verlenen aan slachtoffers van huiselijk geweld.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 3. Prins Harry, Elton John en anderen klagen Britse tabloids aan: “Afschuwelijke criminele activiteiten en grove privacyschendingen”
  Celebrities

  Prins Harry, Elton John en anderen klagen Britse tabloids aan: “Afschuwe­lij­ke criminele activitei­ten en grove privacy­schen­din­gen”

  Verschillende grote namen zoals prins Harry (38) en Elton John (75) pikken de grove perspraktijken van Associated Newspapers niet meer. Ze slepen de uitgever van populaire Britse tabloids als ‘Daily Mail’ voor de rechtbank. Die laatsten zouden zich schuldig maken aan het omkopen van politie en banken om vertrouwelijke info te winnen. Daarbovenop zouden ze zelfs privédetectives inhuren om de sterren letterlijk óveral af te luisteren.