Johnny Depp begroet fans en maakt grapje over verminkte vinger: “Jij hebt er vijf, ik heb er vier en eentje van 0,87"

CelebritiesActeur Johnny Depp is nog steeds in het Verenigd Koninkrijk. Donderdagavond trad hij nog eens op met rockgitarist Jeff Beck in de stad Gateshead. Daarna werd hij opgewacht door een horde fans. De acteur nam even de tijd en deelde handtekeningen uit. Depp maakte zelfs een grapje over zijn verminkte vinger. Zijn vinger kwam ook ter sprake tijdens het zes weken durende proces tegen zijn ex Amber Heard. Tijdens zijn getuigenis vertelde de acteur hoe hij zijn vingerkootje kwijtspeelde na een ruzie met de actrice. 

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Bende volgt Mariah Carey op sociale media en breken in wanneer ze niet thuis is
  Celebrities

  Bende volgt Mariah Carey op sociale media en breken in wanneer ze niet thuis is

  De politie van Sandy Spring in de Amerikaanse staat Georgia heeft een onderzoek gestart nadat er is ingebroken in het huis van Mariah Carey (53). De zangeres kocht het huis in 2021, maar de laatste maanden wordt er in Sandy Spring meer en meer ingebroken. De diensten gaan ervan uit dat het gaat om een bende die bekende mensen als doelwit neemt. Ze volgen hen op sociale media en slaan toe wanneer de sterren niet thuis zijn.