John Boyega in een scene uit 'Star Wars: The Rise of Skywalker'
Volledig scherm
John Boyega in een scene uit 'Star Wars: The Rise of Skywalker' © AP

John Boyega niet blij met rol in ‘Star Wars’-franchise: “Zeg niet dat de zwarte personages belangrijk zijn, om ze vervolgens opzij te duwen”

CelebritiesDe Brits-Nigeriaanse acteur John Boyega (28) is niet helemaal tevreden met hoe Disney z'n personage in de laatste ‘Star Wars’-trilogie heeft aangeprezen. Dat vertelt hij in GQ. 

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Mag je flirten buiten de relatie? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

  Mag je flirten buiten de relatie? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

 2. Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias