Jim Carrey
Volledig scherm
Jim Carrey © Magnus Sundholm/HFPA

Jim Carrey haalt uit naar Will Smith: “Hij dacht alleen maar aan zichzelf op dat moment”

CelebritiesDe Canadese acteur Jim Carrey is niet te spreken over wat er gebeurde tijdens de Oscarnacht. Will Smith kreeg een staande ovatie toen hij zijn beeldje voor ‘Beste Acteur' in ontvangst nam, ook al had hij slechts minuten eerder zijn collega Chris Rock op zijn gezicht geslagen. “Dit is een duidelijk teken dat we niet langer het coole clubje zijn.”

29 reacties

 • Guy DeRidder

  8 maanden geleden
  Mijn achting voor Jim Carrey stijgt hierbij enkel. Hij is tot hiertoe de enige die openlijk en publiek zijn ongenoegen durft te uiten voor wat er is gebeurd. Het is idd. not done van Will Smith.
 • Katelijne Sedeyn

  8 maanden geleden
  Had zij nooit zo gerold met haar ogen dan had Will nooit die klap gegeven Will ligt onder de sloef ..Hoge bomen vangen veel wind !
 • Guy Van Brussel

  8 maanden geleden
  Bij mij zou hij het zich zeker beklaagd hebben,,...al is hij een kop groter !
 • Glenn De Maeyer

  8 maanden geleden
  Het is niet alsof ze dood ligt te gaan é. En dan nog... Komieken hebben een vrije pas, anders is er geen humor meer en zou niemand meer mogen lachen. Wat een leuke show zou dat zijn.
 • Kurt Bourdeaux

  8 maanden geleden
  Precies of hij was ooit "cool" en behoorde tot een clubje 😂
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Fleetwood Mac-bandleden en andere celebrities brengen een ode aan Christine McVie: “Voor altijd een ‘Songbird’”
  Celebrities
  2

  Fleetwood Mac-bandleden en andere celebri­ties brengen een ode aan Christine McVie: “Voor altijd een ‘Songbird’”

  Christine McVie, zangeres van de Brits-Amerikaanse band Fleetwood Mac, overleed woensdagochtend op 79-jarige leeftijd na een korte periode van ziekte. Het nieuws raakte haar fans en haar omgeving, maar ook celebrities zijn aangedaan van het nieuws. Zo plaatsten onder andere haar voormalige Fleetwood Mac-collega’s een emotionele boodschap op sociale media.
 1. Michael Flatley blikt terug op 25 jaar ‘Lord of the Dance’: “Ik word elke nacht wakker met gruwelijke nekpijn”
  PREMIUM
  Celebrities
  1

  Michael Flatley blikt terug op 25 jaar ‘Lord of the Dance’: “Ik word elke nacht wakker met gruwelijke nekpijn”

  Ooit werd hij gepest op school om z’n passie voor dansen, maar Michael Flatley (64) slaagde er toch in om het grootste Ierse dansspektakel ter wereld te creëren: ‘Lord of the Dance’. 25 jaar na de première bekoort de show - nu in nieuwe versie - nog steeds miljoenen mensen wereldwijd. Zelf moest hij de dansschoenen echter aan de haak hangen, wegens aanhoudende blessures en ‘gruwelijke’ pijnen. “Ik heb me opgeofferd voor de jongere dansers.”
 2. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.
 3. Dwayne 'The Rock' Johnson koopt álle Snickers uit winkel waar hij vroeger chocoladerepen ging stelen
  Play
  Celebrities

  Dwayne 'The Rock' Johnson koopt álle Snickers uit winkel waar hij vroeger chocolade­re­pen ging stelen

  Dwayne Johnson (50) bracht een winkeltje uit zijn jeugd een bezoekje met speciale reden. Toen ‘The Rock’ 14 jaar oud was, ging hij elke dag naar die winkel om een Snicker te stelen. Hij had er zelf geen geld voor. Maar jaren later wil de acteur het goedmaken door alle Snickers die in de rekken lagen op te kopen. Bovendien betaalde hij ook de boodschappen van alle aanwezigen in de winkel. Zelf zegt Dwayne dat hij superblij is om de situatie eindelijk recht te trekken.