Jennifer Lopez en Ben Affleck
Volledig scherm
Jennifer Lopez en Ben Affleck © Reporters / Splash

“Jennifer Lopez en Ben Affleck gaan samenwonen”

CelebritiesAlles loopt op rolletjes voor Jennifer Lopez (51) en Ben Affleck (48). Het beroemde koppel heeft zopas hun romance nieuw leven in geblazen, en denkt er volgens insiders al over om te gaan samenwonen. “Het lijkt snel, maar niet voor hen.” 

2 reacties

 • Lins Wiame

  2 jaar geleden
  Ik hoop dat het deze keer lukt.Ik gun het hun.Het leven is te kort om er niet van te genieten samen...Vond ze altijd al goed samen passen
 • Charity Swinnen

  2 jaar geleden
  Blijft toch weer niet duren. Die Hollywood-sterren zijn niet gemaakt om met iemand samen te zijn. En het probleem dat hen de eerste keer uit elkaar deed gaan, is nu opgelost?
 1. Vrouw van dementerende Bruce Willis deelt emotionele video: “Herinneringen levend houden”
  Celebrities

  Vrouw van dementeren­de Bruce Willis deelt emotionele video: “Herinne­rin­gen levend houden”

  De vrouw van Bruce Willis (68), Emma Heming Willis (44), deelt op sociale media een emotionele video van haar en haar man die hun geloftes hernieuwen. Het moment dateert van 2019, wanneer het koppel hun tiende huwelijksverjaardag vierde, maar Emma brengt de video graag weer boven om Bruce zich het mooie moment te laten herinneren. “Ik zal het nooit vergeten en ik zal de herinnering levend houden voor degene die het misschien zal vergeten.” Zo kaart Emma de dementiediagnose aan van de acteur. Het koppel krijgt veel berichtjes van steun. “Elke kleine kans om bij hem te zijn en hem je liefde te tonen zal later speciaal voor je zijn”, klinkt het.
 1. Taylor Swift heeft last van statisch haar tijdens concert: “Dat komt ervan als je een opwindend optreden geeft”
  Celebrities

  Taylor Swift heeft last van statisch haar tijdens concert: “Dat komt ervan als je een opwindend optreden geeft”

  Oeps! Taylor Swift (33) had tijdens een optreden in Glendale, Arizona (VS) last van statisch haar. Op videobeelden is te zien dat de Amerikaanse zangeres zich helemaal geeft tijdens het nummer ‘I Knew You Were Trouble’. Maar plots komt haar kapsel rechtop te staan. De fans van Swift vinden het moment alvast geweldig. “Zelfs haar haar kan niet stilzitten tijdens de show.”
 2. Gisele Bündchen over breuk met Tom Brady na dertien jaar huwelijk: “Ik rouw om de dood van mijn droom”
  CELEBRITIES

  Gisele Bündchen over breuk met Tom Brady na dertien jaar huwelijk: “Ik rouw om de dood van mijn droom”

  Topmodel Gisele Bündchen (42) heeft voor het eerst gereageerd op haar scheiding met American Football-ster Tom Brady (45). Na dertien jaar huwelijk besloot het koppel om elk hun eigen weg uit te gaan. Maar verschillende geruchten beweren dat er een andere reden is voor de split. Volgens velen zou het Braziliaanse model hem een ultimatum hebben gegeven. Hij moest kiezen voor zijn carrière of voor haar. In een interview met ‘Vanity Fair’ weerlegt Bündchen die kwalijke roddels.
 3. Verplicht renoveren naar EPC-label D, C of B: met deze duurzame ingrepen is jouw woning in regel én bespaar je hopen energie
  Livios

  Verplicht renoveren naar EPC-label D, C of B: met deze duurzame ingrepen is jouw woning in regel én bespaar je hopen energie

  Tegen 2050 moeten alle Vlaamse woningen energieneutraal zijn. Althans, dat is de ambitie van de overheid. Uiteraard lukt dat niet van vandaag op morgen. 2023 vormt een eerste belangrijke tussenstap. Wie een nieuwe woning koopt, moet vanaf dat jaar eerst een energieprestatiecertificaat (EPC) met label D of hoger kunnen voorleggen. Bouwsite Livios overloopt welke concrete en haalbare ingrepen je al een heel eind op weg zetten.
 4. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.