Jennifer Lawrence
Volledig scherm
Jennifer Lawrence © Jordan Strauss/Invision/AP

Jennifer Lawrence reageert op kritiek na uitspraak over vrouwelijke actiehelden: “Ik weet dat ik niet de enige ben”

CELEBRITIESIn een gesprek met Viola Davis (57) vertelde Jennifer Lawrence (32) over haar rol in ‘The Hunger Games’. “Voor ik de film deed, had nog geen enkele vrouw de hoofdrol in een actiefilm”, klonk het toen. Een uitspraak waar niet iedereen al te blij mee was. “Ze is niet de eerste vrouwelijke actieheld”, klonk het massaal op sociale media. De Amerikaanse actrice reageert nu op de kritiek: “Het was een blunder.”

 1. Priscilla Presley maakt officieel bezwaar tegen testament van overleden dochter Lisa Marie Presley
  CELEBRITIES

  Priscilla Presley maakt officieel bezwaar tegen testament van overleden dochter Lisa Marie Presley

  Priscilla Presley (77) betwist de authenticiteit en geldigheid van het testament van de overleden Lisa Marie Presley. Volgens haar is de datum op het document verdacht, haar naam verkeerd gespeld en ziet de handtekening van Lisa Marie er “anders uit dan haar gewoonlijke handtekening.” Priscilla heeft nu officieel bezwaar aangetekend tegen het testament van haar dochter en vraagt de rechter om Lisa Marie Presley te verwijderen als beheerder van het fonds waarin het fortuin van haar overleden ex-man, Elvis Presley, beheerd wordt.
 2. Ashton Kutcher voelde zich niet aangetrokken tot zijn vrouw Mila Kunis op set van ‘That 70's Show’
  TV

  Ashton Kutcher voelde zich niet aangetrok­ken tot zijn vrouw Mila Kunis op set van ‘That 70's Show’

  Het lijkt wel alsof ze altijd al een koppel geweest zijn. Ashton Kutcher (44) en Mila Kunis (39) zijn inmiddels acht jaar gelukkig getrouwd en hebben samen twee kinderen genaamd Wyatt (8) en Dimitri (6). Maar de vonk tussen hen beide was er zeker niet altijd. Op de set van ‘That 70's Show’ was er namelijk helemaal geen interesse, vertelt Kutcher. “Dat kwam door ons leeftijdsverschil.”