Jennifer Lawrence
Volledig scherm
Jennifer Lawrence © Photo News

Jennifer Lawrence getuigt over twee miskramen: “Ik was eigenlijk van plan om voor abortus te kiezen”

Celebrities‘Passengers’-actrice Jennifer Lawrence (32) mag zich sinds februari voor het eerst mama noemen. Ze stak het nooit onder stoelen of banken dat ze een grote kinderwens had, al raakte die niet op één-twee-drie vervuld. Aan ‘Vogue’ vertelde ze over de twee miskramen die ze moest doorstaan en hoe de beruchte afschaffing van de ‘Roe vs. Wade’-wet haar aan het denken zette toen ze zwanger was. “Soms bedacht ik me: ‘Wat als ik hiertoe gedwongen zou worden?’”

0 reacties

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Countryzanger Jake Flint sterft enkele uren na zijn huwelijk: “Het is niet de bedoeling dat mensen zoveel pijn voelen”
  Play
  Celebrities
  3

  Countryzan­ger Jake Flint sterft enkele uren na zijn huwelijk: “Het is niet de bedoeling dat mensen zoveel pijn voelen”

  Zaterdag moest een topdag worden voor singer-songwriter Jake Flint en zijn kersverse bruid Brenda. Helaas veranderde hun trouwdag in een regelrechte hel toen Flint die nacht overleed. Hoe dat kon gebeuren, is voorlopig nog onbekend. De countryzanger werd 37 jaar oud. “We zouden nu onze trouwfoto’s moeten bekijken, maar in plaats daarvan moet ik kleding uitzoeken om mijn man in te begraven.”