Jennifer Aniston met Brad Pitt in 'Friends'.
Volledig scherm
Jennifer Aniston met Brad Pitt in 'Friends'. © NBC

Jennifer Aniston had het moeilijk tijdens opnames van ‘Friends’-reünie: “Pijnlijke herinneringen aan scheiding met Brad Pitt”

CelebritiesDe opnames van de ‘Friends’-reünie haalden oude wonden open bij Jennifer Aniston (52). De actrice beleefde tijdens het laatste seizoen van de reeks namelijk een moeilijke periode omdat haar huwelijk met Brad Pitt (57) ten einde liep. “Die pijnlijke herinneringen kwamen allemaal weer naar boven”, vertelt ze in een interview.

2 reacties

 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Topgriet geweest, maar ook voor haar beginnen de jaren te tellen…..
 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Topwijf, maar ook voor haar beginnen de jaren te tellen!
 1. Jamie Lynn Spears vraagt haar zus Britney om te stoppen met haar tirades: “Dit is gênant en moet ophouden”
  Celebrities

  Jamie Lynn Spears vraagt haar zus Britney om te stoppen met haar tirades: “Dit is gênant en moet ophouden”

  De spanning tussen Britney Spears (40) en Jamie Lynn (30) loopt op dit moment oog op. De jongere zus van de zangeres heeft zich naar aanleiding van haar memoires ‘The Things I Should Have Said’ uitgesproken over hun moeilijke relatie. Britney zelf was daar niet mee gediend en haalde uit naar haar zus op Twitter. Voor Jamie Lynn is het nu welletjes geweest. “Britney, bel me gewoon”, klinkt het op sociale media.
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.