Jeff Hoeyberghs
Volledig scherm
Jeff Hoeyberghs © bob moors

Jeff Hoeyberghs uit rechtszaal gezet omdat hij patiënte "een verfrommelde broodzak" noemde

CelebritiesPlastisch chirurg Jeff Hoeyberghs neemt geen blad voor de mond. Ook niet in een rechtszaal, zo blijkt. Op Facebook spuwt hij zijn gal over het feit dat de rechter hem buitenzette. Hij had namelijk de term 'verfrommelde broodzak' gebruikt.

39 reacties

 • censor

  5 jaar geleden
  spirit dat die Hoeyberghs heeft ...wanneer een bundel : momenten van Hoeyberhs !
 • Loesje Vranken

  5 jaar geleden
  Zoiets moet je denken en niet zeggen, het is op de kap van de frommels en rimpels dat hij zijn geld verdiend, dus hij kan beter beleefd zijn en dit op een nette manier zeggen ipv boers. Niemand zegt toch ook niet tegen hem dat zijne kop op niks trekt, ander hoofden zetten is nog niet uitgevonden.
 • Anthony Vandooren

  5 jaar geleden
  Ahahaha, geef die man aub een standbeeld! Ik lig krom :D
 • Mohamed Kabbal

  5 jaar geleden
  Wel wel. De één noemde zijn helper kech de ander zijn patiënt een verfrommelde broodzak maar de reacties bij de Boef spreken boekdelen terwijl men bij de dokter het een menselijke kant probeert aan te geven. Wat een kleurrijke wereld.
 • Nancy De Mol

  5 jaar geleden
  Is niet iedereen vrij om zijn mening te uiten op gelijk welke manier, hij durft het. Jullie durven het enkel te schrijven, gelukkig nu met jullie naam erbij, vals of echt.
 1. Jennifer Aniston over ‘Friends’-controverse: “Je moet vandaag de dag heel voorzichtig zijn met comedy”
  Celebrities

  Jennifer Aniston over ‘Friends’-controver­se: “Je moet vandaag de dag heel voorzich­tig zijn met comedy”

  De populaire sitcom ‘Friends’ kwam de voorbije jaren regelmatig onder vuur te liggen vanwege het gebrek aan diversiteit, transfobe en vrouwonvriendelijke opmerkingen. Komedie-actrice Jennifer ‘Rachel’ Aniston (54) zit intussen al zo'n dertig jaar in het vak en erkent dat humor vandaag de dag niet meer zo evident is. “Het mooie aan komedie is dat we onszelf voor de gek houden en nu mag dat niet meer.”
 2. Lewis Capaldi over Gilles de la Tourette: “Het is een reële mogelijkheid dat ik moet stoppen met muziek maken”
  CELEBRITIES

  Lewis Capaldi over Gilles de la Tourette: “Het is een reële mogelijk­heid dat ik moet stoppen met muziek maken”

  Het zou kunnen dat Lewis Capaldi (26) vroegtijdig zijn muzikale carrière moet beëindigen. De Schotse zanger lijdt aan het syndroom van Gilles de la Tourette. Het maken van muziek zorgt ervoor dat zijn ongecontroleerde tics erger worden. Hij vertelt openhartig over zijn gezondheid in een interview met ‘The Sunday Times’. “Er is een kans dat ik mezelf te veel schade toebreng en dan moet ik stoppen.”