Bruce Springsteen in 2018.
Volledig scherm
Bruce Springsteen in 2018. © REUTERS

Jeep verwijdert reclame met Bruce Springsteen na rijden onder invloed

CelebritiesBruce Springsteen verraste vriend en vijand, toen hij zondag voor de allereerste keer opdook in een reclamespot tijdens de Super Bowl. De spot voor automerk Jeep werd woensdag echter alweer verwijderd, nadat was gebleken dat de zanger in november was gearresteerd voor het rijden onder invloed. 

2 reacties

 • james Verlinden

  4 maanden geleden
  Ipv steeds bekende gezichten in reclames te betrekken, zou men niet beter terug onbekende gezichten betrekken in reclames? Zoals vroeger? Tis altijd wel wat. Als bekend gezicht loop je continu onder het vergrootglas. Imagoschade is op die wijze een veel groter risico.
 • jozeg de boeck

  4 maanden geleden
  Belachelijke politieke correctheid weeral . Alleen hierdoor koop ik nu geen Jeep.
 1. Kanye West dumpt zijn trouwring
  Celebrities

  Kanye West dumpt zijn trouwring

  Kanye West werd voor het eerst gespot zonder zijn trouwring. Dat meldt de Britse krant The Sun. De 43-jarige rapper werd gezien in Los Angeles met een bizar, blauw met bruin masker dat zijn hele gezicht bedekte. Zijn uitje zonder trouwring komt er daags nadat Kim Kardashian (40) in een aflevering van ‘Keeping Up With The Kardashians’ huilde over haar scheiding. Ze vertelde dat ze zich gefaald voelt en dat Kanye een vrouw verdient die hem kan steunen.