Anastasia, de zus van Dennis Black Magic, diende Heidi van ­antwoord na haar uitschuiver op de radio.
Volledig scherm
Anastasia, de zus van Dennis Black Magic, diende Heidi van ­antwoord na haar uitschuiver op de radio. © RV

"Je beseft toch zélf dat dit niet kan?!": zus van Dennis Black Magic razend op radiostem Heidi Van Tielen

Qmusic-deejay Heidi Van Tielen (32) heeft zich met een pijnlijke uitschuiver de woede van de Burkas-clan op de hals gehaald. Ze noemde Anastasia, de zus van Dennis Black Magic, live op de radio een ‘del’, schrijft Dag Allemaal. 

32 reacties

 • Jean Van rompaey

  5 jaar geleden
  Mooi snoetje maar als ze haar mond open doet ... zij moet mss eens bij Kurt Van Eeghem in de leer gaan.
 • Steven Verhaegen

  5 jaar geleden
  Zoveel drama om 1 woordje. Heidi is een energiek persoon. Ze is een losbol. Heidi weet teminste wat leven is en als je gehoord had in haar zinsbouw en de manier waarop ze het zei dan wist je dat het geen verwijt was. Mensen kunnen nergens meer tegen deze tijd.
 • lodewijk maesen

  5 jaar geleden
  stoer om anderen te beledigen heiditje
 • Stijn Buffel Vermeulen

  5 jaar geleden
  Aub, zijn we werkelijk in een wereld beland waarin 1 "verkeerd" woord van iemand een persona non grata kan maken. Get a life en kweek een ruggengraat. Leg uit aan uw zoon dat verschillende mensen verschillende meningen kunnen hebben over de invulling van het woord. Als Heidi zichzelf al als del benoemt dan plaats ze het in een humoristische, relativerende context.
 • lodewijk maesen

  5 jaar geleden
  een patserreaktie om mensen te beledigen...heel stoer...alle te stoere mensen hebben nog nooit slaag gehad...
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. KIJK. Taylor Swift verbaast fans met duik ‘onder het podium’: “Coolste deel van het concert”
  Celebrities

  KIJK. Taylor Swift verbaast fans met duik ‘onder het podium’: “Coolste deel van het concert”

  Taylor Swift pakt uit met speciale stunts tijdens de optredens van haar Eras-tournee. Op een gegeven moment duikt de zangeres het podium in. Concertgangers op de tribunes zien langs boven hoe ze in een gat springt. Vervolgens kunnen ze op schermen zien hoe de zangeres naar de andere kant van het podium ‘zwemt’. Daar komt ze boven water in een andere outfit. Op sociale media zijn fans verbluft door de special effects. “Dit was het coolste deel van het optreden.”