Acteur Jason Momoa.
Volledig scherm
Acteur Jason Momoa. © EPA

Jason Momoa biedt excuses aan na foto's in Sixtijnse Kapel

CelebritiesJason Momoa (42) heeft zijn excuses aangeboden voor het maken van foto’s in de Sixtijnse Kapel in Vaticaanstad. Eerder deze week plaatste de ‘Aquaman’-acteur foto’s waarop hij de kapel bewondert. Momoa kreeg een hoop kritiek van fans, omdat het officieel verboden is om foto’s te maken in de kapel, omdat dat de kunstwerken kan beschadigen.

4 reacties

 • Jozef Vermeulen

  1 maand geleden
  Ze willen niet dat je zelf foto's maakt, zodat je dan foto's in de souvenirshop koopt. Als het was om de kunst te beschermen, hadden ze die ramen wel geblindeerd.
 • Jan Kerkhof

  1 maand geleden
  een foto nemen (zonder flitser) beschadigt niets. Maar men heeft daar gewoon een fotografeerverbod ingesteld om te voorkomen dat iedereen daar veel langer blijft rondhangen om alles nog eens te kunnen fotograferen waardoor de wachtrijen nòg langer zouden worden dan ze nu al vaak zijn...
 • Kurt Steyaert

  1 maand geleden
  Foto's nemen, kan de kunstwerken beschamen, maar filmen voor documentaires en Hollywood films kan dan weer wel natuurlijk.
 • Albert Hendrix

  1 maand geleden
  Ge kunt alleen maar iets beschadigen als ge een flits gebruikt.
 1. IN BEELD. Achter de schermen bij Camilles nieuwste videoclip: “Veel Barbie, rock-’n-roll en een gebroken hart”
  Muziek

  IN BEELD. Achter de schermen bij Camilles nieuwste videoclip: “Veel Barbie, rock-’n-roll en een gebroken hart”

  La vie en rose, met een scheut rockende Barbie erbij. CAMILLE (21) haalde gisteren alles uit de kast om de videoclip van haar aankomende zomersingle ‘Geen tranen meer over’ visueel naar het hoogste niveau te tillen. Wij namen exclusief een kijkje achter de schermen bij de vrouw die deze zomer élk podium siert en al bijna 40.000 tickets verkocht voor haar Lotto Arena-concerten dit najaar.