Jasmijn Van Hoof openhartig over triestig effect van sociale media.
Volledig scherm
Jasmijn Van Hoof openhartig over triestig effect van sociale media. © Instagram

Jasmijn Van Hoof openhartig over triest effect sociale media: "Ik voel me echt verschrikkelijk als mijn 'friyay' zich thuis in de zetel afspeelt, met mijn kat"

Celebrities'Familie'-actrice Jasmijn Van Hoof postte een opvallend bericht op Instagram. Openhartig vertelt ze over het deprimerende effect dat sociale media op haar - en andere jongeren - kan hebben. 

8 reacties

 • Lore Kluwer

  5 jaar geleden
  Friyay, legday ... Pff, kan amper nog volgen op Insta.
 • Stan Vankoo

  5 jaar geleden
  Het staat toch niet in de wet geschreven dat je moet met die kudde sociale media moet meeheulen!
 • piet devlieger

  5 jaar geleden
  Misschien moet iemand dat meisje eens zeggen dat ze niet verplicht is deel te nemen aan sociale media. Ik vrees dat ze dat niet weet.
 • Eida Lam

  5 jaar geleden
  Get over yourself. Ga een weekje hamburgers flippen in de Quick of McDonalds, want als uw grootste probleem is dat uw instagram feed niet even indrukwekkend is dan die van iemand anders heb je eigenlijk geen echte problemen ... behalve tussen uw twee oren.
 • lode van doorne

  5 jaar geleden
  Sociale media ???? Leert me niet lachen . Wat is de meerwaarde daarvan ? Velen schijten in hun broek als een totaal vreemde u een goedemorgen wenst , maar op "sociale media" zijn 2keer zo grofgebekt . Kom buiten, onder de mensen en wees sociaal !!!
 1. Vrouw van dementerende Bruce Willis deelt emotionele video: “Herinneringen levend houden”
  Celebrities

  Vrouw van dementeren­de Bruce Willis deelt emotionele video: “Herinne­rin­gen levend houden”

  De vrouw van Bruce Willis (68), Emma Heming Willis (44), deelt op sociale media een emotionele video van haar en haar man die hun geloftes hernieuwen. Het moment dateert van 2019, wanneer het koppel hun tiende huwelijksverjaardag vierde, maar Emma brengt de video graag weer boven om Bruce zich het mooie moment te laten herinneren. “Ik zal het nooit vergeten en ik zal de herinnering levend houden voor degene die het misschien zal vergeten.” Zo kaart Emma de dementiediagnose aan van de acteur. Het koppel krijgt veel berichtjes van steun. “Elke kleine kans om bij hem te zijn en hem je liefde te tonen zal later speciaal voor je zijn”, klinkt het.
 1. Mannenverslindster, eersteklas geldwolf en gemeen tot op het bot: dit was Big Kathy, de grootmoeder van Paris Hilton
  PREMIUM
  Celebrities

  Mannenver­slind­ster, eersteklas geldwolf en gemeen tot op het bot: dit was Big Kathy, de grootmoe­der van Paris Hilton

  “Mijn dochters moeten trouwen met een man die minstens 13 miljard dollar bezit.” Paris Hilton (42) doet in haar biografie ‘Paris: The Memoir’ niet alleen haar eigen geheimen uit de doeken, maar ook die van haar grootmoeder ‘Big Kathy’. Een blik in het leven van Paris’ op geld beluste en een tikkeltje agressieve oma. “Ze heeft geprobeerd om haar tweede echtgenoot van de trap te duwen.”