-
Volledig scherm
- © Instagram @adele

Jarige Adele doet monden openvallen met nieuw figuur

CelebritiesAdele blies dinsdag 32 kaarsjes uit, en bedankte vandaag haar volgers voor alle gelukwensen. Dat deed ze met een foto van zichzelf op Instagram, en die wordt nu druk besproken op het internet. Dat de zangeres heel wat gewicht verloren is, werd enkele maanden geleden al duidelijk, maar op de nieuwe foto is duidelijk wat voor een gedaanteverandering de Britse zangeres heeft ondergaan.

32 reacties

 • Erwin De Meyer

  3 jaar geleden
  Haar lichaam , haar keuze, haar gezondheid. Al de rest doet er niet toe. Je leeft zoals jezelf wilt en daar heeft niemand anders zich mee te bemoeien.
 • Joachim Crape

  3 jaar geleden
  Vond dat ze er vroeger beter uitzag Nu ziet ze er zoals een van de zoveel barbiepopjes uit
 • Argus Vercauteren

  3 jaar geleden
  @maarten mouton: Misschien had ze last van bepaalde gezondheidskwaaltjes en volgde ze het medisch advies op dat ze van haar arts kreeg? Dan is het gewoon een kwestie van gezond verstand. Trouwens, wie besmet raakt met het Coronavirus heeft beter geen te hoog BMI (obesitas, (pre)diabetes), want dan dalen zijn/haar overlevingskansen.
 • Melina De Baerdemaeker

  3 jaar geleden
  En waar is al het vel rara weggesneden geld doet veel he iemand zonder geld blijft met het vel over.
 • Wouter Denys

  3 jaar geleden
  Toen ik de eerste keer Adele zag was ik al verbaasd door hoe prachtig ze was, nu valt mijn mond nog weer open. En dat na een scheiding. Chapeau!