Jappe Claes heeft zich teruggetrokken in Oostende om tot rust te komen.
Volledig scherm
Jappe Claes heeft zich teruggetrokken in Oostende om tot rust te komen. © Joost De Bock

Jappe Claes praat voor het eerst na beschuldigingen van seks met studentes: "Ja, ik heb fouten gemaakt"

De bekende Vlaamse acteur Jappe Claes ontkent in een exclusief interview in Het Laatste Nieuws dat hij, als artistiek directeur van en docent aan de Amsterdamse Theaterschool, met "tien tot twintig studentes" een affaire heeft gehad. Maar hij geeft wel toe dat hij fouten heeft gemaakt. "En daarvoor excuseer ik mij ten volle."

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.