Janet Jackson
Volledig scherm
Janet Jackson © Getty Images

Janet Jackson vertelt in documentaire over pestgedrag van Michael: "Hij noemde me een zwijn"

CelebritiesDeze vrijdag verschijnt de langverwachte documentaire ‘Janet’ van zangeres Janet Jackson (55). Eerder werd al bekendgemaakt dat de dood van haar broer Michael, het befaamde Super Bowl-incident met Justin Timberlake en het moederschap op latere leeftijd aan bod zouden komen in de tweedelige docu. Nu kennen we alvast enkele details waarover Jackson het concreet zou hebben. 

3 reacties

 • Dirk Verstraete

  4 maanden geleden
  Kinderen van 16 jaar kunnen in sommige staten in de VS zomaar in een supermarkt een wapen kopen maar o wee als er een halve tiet te zien is op tv.
 • Peter van Nieuwpoort

  4 maanden geleden
  Ook al even geen aandacht gehad? Dus gaan we wat natrappen. Whats next?
 • Polutnik Ronald

  4 maanden geleden
  Die fase met de nipplegate , was zeker en vast gestudeerd voor uitvoering . Want waarom heeft Janet dan een sterretje op haar borsttepel geplakt , dus was het zo gepland en geen onvrijwillig voorval .
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.