Jan Verheyen over de dood van Christopher Plummer
Volledig scherm
Jan Verheyen over de dood van Christopher Plummer © HLN Live

Jan Verheyen over de dood van Christopher Plummer: "Zeer geliefd en daardoor ook zeer veelgevraagd”

CelebritiesDe Canadese acteur Christopher Plummer, die een iconische status verwierf door zijn rol als kapitein von Trapp in ‘The Sound of Music’, is overleden. Filmkenner Jan Verheyen blikt in HLN Live terug op z'n leven en carrière. “Het is iemand die ontzettend veel heeft gedaan, in verschillende genres en die overal goed in was.”

 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Piers Morgan neemt geen blad voor de mond in explosief televisie-interview: “Prins Harry is een zeurende snotaap geworden”
  Celebrities

  Piers Morgan neemt geen blad voor de mond in explosief televisie-interview: “Prins Harry is een zeurende snotaap geworden”

  Piers Morgan (56) weet maar niet van ophouden. Na Meghan Markle’s (39) interview met Oprah noemde hij haar al een leugenaar, maar nu heeft de voormalige ‘Good Morning Britain’-presentator er nóg een schepje bovenop gedaan. Ondertussen heeft Morgan zelf een interview gegeven aan Fox Nation en daar heeft hij zijn afgunst voor de vrouw van prins Harry (36) niet onder stoelen of banken gestoken.
 1. Zo zag prins Philip eruit in The Crown
  Play
  royalty

  Zo zag prins Philip eruit in The Crown

 2. Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is
  Play
  Blijven Slapen

  Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is