ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

Jan Kooijman: 'Ik was anders dan anderen en dat maakte mij een gemakkelijk doelwit'

ShowbizzPresentator en acteur Jan Kooijman, die wij vooral kennen van 'So You Think You Can Dance', is minder ambitieus geworden. Dat bekende hij woensdag in een interview op NPO Radio 2. "Ik was vroeger echt heel heftig", vertelde hij. "Ik wilde altijd de beste zijn en op school de beste cijfers halen. Dat begon al op de lagere school en op de middelbare school ging ik daar gewoon mee verder."

0 reacties

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.