Reuters
Volledig scherm
© Reuters

Jamie Lynn Spears vertrouwde de voormalige advocaat van Britney voor geen haar: “Hij was er nooit voor haar”

CelebritiesDe vete tussen Jamie Lynn Spears (30) en haar zus Britney (40) is nog lang niet voorbij. Ondertussen is het tweede deel van Jamie Lynns interview met de podcast ‘Call Her Daddy’ verschenen. Daar doet de jongere zus van Britney opnieuw een reeks opvallende uitspraken. “Ik heb een groot risico genomen door haar te helpen.”

  1. Paris Hilton laat zich opsluiten in isoleercel uit protest: “Ik werd seksueel misbruikt, dat mag niemand anders overkomen”
    Play
    Celebrities

    Paris Hilton laat zich opsluiten in isoleercel uit protest: “Ik werd seksueel misbruikt, dat mag niemand anders overkomen”

    Paris Hilton ging lobbyen in het Witte Huis in Washington D.C. Ze ontmoette er functionarissen als onderdeel van haar strijd tegen kindermisbruik. De realityster wil meer bescherming voor geïnstitutionaliseerde jongeren. In 2020 vertelde ze in haar documentaire ‘This is Paris’ over haar ervaringen op haar oude kostschool, de Provo Canyon School. Dat is een school voor moeilijk opvoedbare tieners. Hilton zegt dat ze er werd geslagen, gewurgd en opgesloten. En ze werd er zelfs seksueel mishandeld.