Jamie Lynn Spears enkele jaren geleden
Volledig scherm
Jamie Lynn Spears enkele jaren geleden © photo_news

Jamie Lynn Spears spreekt openlijk steun voor zus Britney uit: “Ik wil gewoon dat ze gelukkig is”

CelebritiesJamie Lynn Spears (30) heeft voor het eerst publiekelijk gereageerd op de wens van haar zus Britney om van de bewindvoering van haar vader Jamie af te komen. Ze zegt in een emotionele video op haar Instagram Stories volledig achter Britney te staan. "Ik steun mijn zus. Ik hou van haar, heb dat altijd gedaan en zal dat ook blijven doen. Ik wil dat ze gelukkig is.”

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Hailey Bieber nooit eerder zo openhartig over seksleven met Justin: “Trio’s zien we niet zitten”
  Play
  Celebrities
  1

  Hailey Bieber nooit eerder zo openhartig over seksleven met Justin: “Trio’s zien we niet zitten”

  Justin Bieber (28) en Hailey Bieber (25) zijn intussen al vier jaar getrouwd, maar bleven steeds vrij gesloten op vlak van hun liefdesleven. Daar bracht het topmodel afgelopen woensdag verandering in. Hailey was te gast in een podcastaflevering van Alex Cooper’s ‘Call Her Daddy’ en bracht opmerkelijke details over hun seksleven aan het licht. “We wisselen graag van standjes”, klinkt het.