Jamie Lynn Spears
Volledig scherm
Jamie Lynn Spears © REUTERS

Jamie Lynn Spears reageert: “Kunnen we een einde maken aan deze bullshit?”

CelebritiesJamie Lynn Spears, dus zus van popster Britney, heeft in een cryptische boodschap op Instagram gereageerd op de rechtszaak die Britney aanspant tegen haar vader.

6 reacties

 • bruno draulans

  1 week geleden
  Waarom moeten anderen geld krijgen? Ze hebben er niks voor gedaan. Toch duidelijk dat er daar een paar zijn die willen mee snoepen van haar geld.
 • Liesbeth Cuppens

  1 week geleden
  Het siert Jamie Lynn Spears dat ze het belangeloos opneemt voor haar zus. Een groot verschil in mentaliteit tov hun vader die uit is op het fortuin van zijn dochter Britney. J.L. Spears heeft gelijk, er moet een einde komen aan de curatele die nu al 13 jaar duurt. Gezien de omvang van Britney's vermogen, wil hij het curatorschap behouden uit financiële overwegingen, gierigheid. Hoog tijd om Britney uit de greep van haar vader te bevrijden.
 • Suzy Wann

  1 week geleden
  Hij moet opstappen en het gepikte geld terug betalen. De zus krijgt geen geld omdat ze Britney steunt, want het is daddy die het geld verdeeld.
 • peter vermaelen

  1 week geleden
  Marc. Inderdaad. Haar zus is trouwens de enige die 0 euro krijgt van Britney haar fortuin. Alle andere eerstelijns familieleden delen in de koek. Ironisch genoeg is het net de zus die niks krijgt, die haar steunt.
 • Marcus Camps

  1 week geleden
  Uiteraard moet hij opstappen. En dan kan hij zijn zakken vullen. Meer zit er niet achter.
 1. Ex-man Britney Spears mengt zich: “We werden onder druk gezet om ons huwelijk te beëindigen”
  Celebrities

  Ex-man Britney Spears mengt zich: “We werden onder druk gezet om ons huwelijk te beëindigen”

  Ondanks het feit dat Britney Spears (39) slechts 55 uur officieel getrouwd was met haar jeugdliefde Jason Alexander (38), weerhoudt dat haar ex-man er niet van om voor haar op te komen. Alexander was eerder al een opvallende aanwezige bij de ‘Free Britney’-protesten in Los Angeles en stelt zich ook nu verdedigend op. Zo stelt hij dat hij en Britney eigenlijk helemaal niet wilden scheiden, maar dat dat hen werd opgedragen door vader Jamie en zijn team.