Kanye West en James Corden
Volledig scherm
Kanye West en James Corden © The Late Late Show/ Youtube videostill

James Corden strikt Kanye West voor ‘Airpool Karaoke’

CelebritiesNa tientallen verwoede pogingen wist James Corden eíndelijk Kanye West zover te krijgen deel te nemen aan zijn ‘Carpool Karaoke’. Alhoewel... ‘Carpool Karaoke’? Kanye zou Kanye niet zijn als hij het niet geheel op eigen wijze zou aanpakken. Daarom stapten de ‘Late Late Show’-presentator en de rapper op het vliegtuig voor een ‘Airpool Karaoke’, inclusief een bijzonder optreden van Kanye’s gospelkoor.

0 reacties

 1. George Clooney is dolgelukkig met zijn vrouw en hun tweeling, maar... “Ik verlang soms zo hard naar een klein beetje eenzaamheid”
  PREMIUM
  Celebrities

  George Clooney is dolgeluk­kig met zijn vrouw en hun tweeling, maar... “Ik verlang soms zo hard naar een klein beetje eenzaam­heid”

  George Clooney (59) legde vorig jaar zijn gezondheid in de weegschaal om zijn nieuwe film ‘The Midnight Sky’ te kunnen maken. Toen corona uitbrak moest hij die soms gevaarlijke passie voor zijn werk noodgedwongen aan banden leggen. “Het maakt me blij dat een eenvoudig leven voor mij nog altijd werkt.” George Clooney over zijn liefde voor Amal, zijn rol in Midnight Sky en zijn bijna-doodservaringen.
 1. Christine en Patrick kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze Spaanse villa met prachtig uitzicht bezoeken
  Play
  Costa Belgica

  Christine en Patrick kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze Spaanse villa met prachtig uitzicht bezoeken

 2. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong