AFP
Volledig scherm
© AFP

James Corden past ‘Spill Your Guts’-segment aan na petitie rond racisme

CelebritiesJames Corden (42) haalt een aantal items uit zijn ‘Spill Your Guts or Fill Your Guts’-segment. De talkshowhost lag al een tijdje onder vuur nadat hij een aantal van de gerechten walgelijk noemde. Alleen zijn een groot deel van de voedingsmiddelen afkomstig uit Azië en als gevolg werden de opmerkingen van Corden dus als aanstootgevend beschouwd.

4 reacties

 • Fred Hawken

  2 jaar geleden
  In godsnaam hoe ver gaat die cancel Culture nog gaan? Is er nu echt niemand meer die kan relativeren? Ik begin mij echt te schamen om mens te zijn, was ik maar een vlieg ofzo.
 • Benny De Keyzer

  2 jaar geleden
  Wat is het volgende dat gecancelled moet worden? Waar stop deze waanzin?
 • Karel De Martelaere

  2 jaar geleden
  Serieus, je mag ook al niet meer zeggen dat je bepaalde gerechten niet graag eet?
 • Tamsin Andersen

  2 jaar geleden
  Als je goed zoekt, vind je in ieder programma wel iets dat kwetsend of aanstootgevend is voor bepaalde mensen. Maak dan gewoon geen programma’s meer en schrijf geen boeken meer. Maar dan kwets je de tv-kijkers en de lezers. Moeilijk, hé ?
 1. “Toen ik mijn droom wilde waarmaken, zei hij nee”: zo gaat het nu met ‘Dallas’-actrice Linda Gray
  PREMIUM
  Celebrities

  “Toen ik mijn droom wilde waarmaken, zei hij nee”: zo gaat het nu met ‘Dal­las’-actrice Linda Gray

  Ze was al 37 toen ze wereldberoemd werd als femme fatale Sue Ellen in ‘Dallas’. Dat Linda Gray (85) pas dan haar droom kon waarmaken, had alles te maken met het liefdeloze huwelijk waarin Gray vast zat. “Hij liet me zelfs achter tijdens onze huwelijksreis.” Ook nadat ze zich had losgewrikt van haar tirannieke man, bleef haar leven getekend door hartzeer. Het verlies van dé man in haar leven was de grootste klap. Hoe gaat het nu nog met Linda Gray en aan wie heeft ze momenteel haar hart verloren?
 1. “Ze lijkt wel een wilde”: het woelige parcours van Amanda Bynes, die naakt werd opgepakt op straat
  PREMIUM
  Celebrities

  “Ze lijkt wel een wilde”: het woelige parcours van Amanda Bynes, die naakt werd opgepakt op straat

  Ze was een van de populairste actrices van haar generatie, maar al meer dan een decennium worstelt Amanda Bynes (36) om haar leven weer op de rails te krijgen. Zo werd ze net nog naakt aangetroffen, zwervend door de straten van LA. Het is het zoveelste obstakel in het leven van Bynes, die al te maken kreeg met een verslaving, verschillende arrestaties en een mentale inzinking. “Ze is extreem paranoïde.”