rv
Volledig scherm
© rv

Jaimie Vaes reageert op Oscar-incident: “De ernst van geweld gaat verloren door ironie”

CelebritiesEr komt veel reactie op het incident tussen Will Smith en Chris Rock op de 94ste editie van de Oscars. Smith verkocht Rock een rake klap en schold hem uit in het bijzijn van de hele zaal – en de kijkers thuis. Jaimie Vaes, de verloofde van rapper Lil Kleine, was ook nog het slachtoffer van geweld. Ze reageert op Instagram op het gevecht. “Was de grap provocerend genoeg om boos te worden? Natuurlijk. Maar maakt dat het gerechtvaardigd dat de koning de kerel slaat? Nooit.”

3 reacties

 • zina riffia

  12 maanden geleden
  Chris Rock bedoelde dat als grap, en Will smith kon er zelfs om lachen. Zijn humeur was omgeslagen nadat hij doorhad dat zijn vrouw het helemaal niet kon appreciëren. Ach, er zijn ergere dingen in deze wereld om ons zorgen over te maken.
 • Linda Wellekens

  12 maanden geleden
  De eis dat men in het dagelijks leven emoties moet opkroppen en " waardig " zwijgen als men het slachtoffer is, is de oorzaak van tienduizenden depressies, zelfmoorden en ziekte. Wij leven in een fake maatschappij, het kan en moet anders : emoties zijn een wezenlijk deel van mens-zijn en moeten een plaats krijgen !
 • Eric Van Daele

  12 maanden geleden
  Sorry maar wat hij anders moeten doen? Mogen dit soort zogezegd komieken zomaar alles zeggen? Kwetsen kan er soms zo diep inhakken dat je gewoon geen reactie meer hebt die er bovenop kan. Ik kan will dan ook zeer goed begrijpen.
 1. Halfzus Demi Lovato kampte ook met drugsverslaving
  CELEBRITIES

  Halfzus Demi Lovato kampte ook met drugsver­sla­ving

  Madison De La Garza (21), de halfzus van Demi Lovato (30), heeft zich van haar meest openhartige kant laten zien. De Amerikaanse actrice, vooral bekend door haar rol als Juanita Solis in ‘Desperate Housewives’, kampte vroeger ook met een drugsverslaving. In een interview met ‘E! News' vertelt ze over haar moeilijke relatie met drugs en de rol die haar halfzus heeft gespeeld om haar nuchter te krijgen. “Ze heeft mij ontzettend goed advies gegeven.”