Volledig scherm
© AFP

Jack Nicholson heeft 360 miljoen maar brengt pensioen door als kluizenaar: “Ik zou zo graag nog een laatste, échte romance beleven”

CelebritiesHij werd wereldberoemd met rollen in ‘One Flew Over the Cuckoo’s Nest’ en ‘The Shining’, maar na een carrière van meer dan vijftig jaar hield Jack Nicholson (82) het in 2013 plots voor bekeken. Daar was volgens zijn familie een reden voor: Nicholson kon de teksten die hij als acteur uit zijn hoofd moest leren niet meer onthouden. Het is inmiddels al 10 jaar geleden dat Jack nog te zien was op het witte doek. Maar nu hij voor het eerst sinds lang weer publiekelijk werd gefotografeerd, is het dé ideale gelegenheid om na te gaan hoe het vandaag met hem gaat.

11 reacties

 • johan fransaert

  1 jaar geleden
  dit is het lot van alleenstaande oudere mannen en het maakt niet uit of je veel geld hebt of niet.
 • Coen Geurts

  1 jaar geleden
  Hij kan zich een goed rusthuis permitteren; wij zullen het met veel minder moeten doen. En wat wil je op 82 nog met romance, als je heel je leven lang verknoeit hebt wat je had?
 • Joeran Dijk

  1 jaar geleden
  Filiep Lapeire, Jij weet echt niet waar je het over hebt! Jack Nicholson is geliefd in zijn kring, heeft alles bereikt in het leven en heeft de mooiste rollen gespeeld. Daar hebben we allemaal van kunnen genieten. Dat hij in de winter van zijn leven op zoek is naar een echte liefde in plaats van weer een golddigger is logisch toch? Jij spreekt enkel vanuit afgunst!
 • Karel Karelse

  1 jaar geleden
  Nogal wat anders dan al die nutteloze yuppies en opgeblazen brassers waar de wereld vol van loopt
 • eddie deleener

  1 jaar geleden
  topper
 1. Van Lady Gaga tot Bernie Sanders: het internet lacht zich kapot na eedaflegging Joe Biden
  Showbizz

  Van Lady Gaga tot Bernie Sanders: het internet lacht zich kapot na eedafleg­ging Joe Biden

  Het was woensdag dan wel dé grote dag van Joe Biden (78), toch ging niet alleen de nagelnieuwe president van Amerika met alle aandacht lopen op sociale media. Op het internet is na de eedaflegging dan ook heel wat amusement ontstaan. Van Lady Gaga (34) en haar outfit tot een ‘slapende’ Bill Clinton (74) en Bernie Sanders (79) die moederziel alleen op de tribune zat: met zowat alles en iedereen wordt de spot gedreven op het net.
 2. Vlaamse stylist van Lady Gaga stelde mee outfit samen voor eedaflegging Joe Biden: “Blij dat ik deel kon uitmaken van historisch moment”
  Showbizz

  Vlaamse stylist van Lady Gaga stelde mee outfit samen voor eedafleg­ging Joe Biden: “Blij dat ik deel kon uitmaken van historisch moment”

  Zo klein als Vlaanderen is, zo groot kunnen Vlamingen zijn. Toen hij 18 jaar was, wist Tom Eerebout uit Bredene niet wat hij wilde doen met zijn leven. Op zijn 25ste was hij plots de stylist van Kylie Minogue en nog eens vijf jaar later werd hij één van de twee hoofdstylisten van Lady Gaga. Zijn meest recente wapenfeit gaat nu ook de wereld rond: de opvallende maar veelgeprezen outfit die de zangeres droeg tijdens de eedaflegging van Joe Biden.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"