Poetin en J.K Rowling.
Volledig scherm
Poetin en J.K Rowling. © Fotomontage HLN

J.K. Rowling reageert scherp op uitspraken van Poetin en doneert tot 1,2 miljoen euro aan Oekraïne

CelebritiesSchrijfster J.K. Rowling (56) vindt dat de Russische president Poetin niet mag klagen over de “westerse cancelcultuur”. Dat stelde de schrijfster van de ‘Harry Potter’-boekenserie in scherpe reactie op een toespraak die Poetin vrijdag op televisie hield, waarin hij de behandeling van Russische culturele figuren vergeleek met die van Rowling.

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.