Casper Smart en zangeres Jennifer Lopez
Volledig scherm
Casper Smart en zangeres Jennifer Lopez © photo_news

Is het dan echt over en uit tussen JLO en haar toyboy?

Jennifer Lopez vierde woensdag haar eerste concert in haar thuisstad The Bronx. Vreemd genoeg zagen we manlief/toyboy Casper Smart nergens in de buurt. Jennifer Lopez leek alvast niet te treuren en amuseerde zich de hele avond met haar moeder, zus en misschien wel haar nieuwe vlam rapper T.I..

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.