Travis Scott en Kylie Jenner
Volledig scherm
Travis Scott en Kylie Jenner © Andy Kropa/Invision/AP

Is dit de nieuwe naam van Kylie Jenners zoontje? Fans denken alvast van wel

CelebritiesFans van Kylie Jenner (24) zijn ervan overtuigd dat ze de nieuwe naam van haar zoon hebben weten te achterhalen nadat ze begin deze week bekend maakte dat het niet langer Wolf is. Jenner wilde de naam van haar zoon veranderen omdat ze het gevoel heeft dat die toch niet bij hem past. Dat nieuws maakte ze zelf bekend op haar Instagram Story. 

 1. Gisele Bündchen over breuk met Tom Brady na dertien jaar huwelijk: “Ik rouw om de dood van mijn droom”
  CELEBRITIES

  Gisele Bündchen over breuk met Tom Brady na dertien jaar huwelijk: “Ik rouw om de dood van mijn droom”

  Topmodel Gisele Bündchen (42) heeft voor het eerst gereageerd op haar scheiding met American Football-ster Tom Brady (45). Na dertien jaar huwelijk besloot het koppel om elk hun eigen weg uit te gaan. Maar verschillende geruchten beweren dat er een andere reden is voor de split. Volgens velen zou het Braziliaanse model hem een ultimatum hebben gegeven. Hij moest kiezen voor zijn carrière of voor haar. In een interview met ‘Vanity Fair’ weerlegt Bündchen die kwalijke roddels.
 2. Van Willy Sommers tot Rammstein, van Pele tot Lady Gaga: iedereen zet zijn krabbel voor Dimi (behalve Madonna en Bob Dylan - voorlopig)
  PREMIUM
  1

  Van Willy Sommers tot Rammstein, van Pele tot Lady Gaga: iedereen zet zijn krabbel voor Dimi (behalve Madonna en Bob Dylan - voorlopig)

  Ze staan in schriftjes, op platen, foto’s en affiches, soms zelfs op een drumvel. En het zijn er veel, héél veel. Met een verzameling van zo’n 23.000 handtekeningen van bekende voetballers, politici en artiesten is Antwerpenaar Dimitris Papanikitas (48) naar alle waarschijnlijkheid de grootste ‘filograaf’ van ons land (*). “Als ik mijn collectie morgen verkoop, kan ik een schoon, groot huis kopen, maar dat doe ik niet. Ik ben een verzamelaar, punt.”
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.