EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Is Angelina Jolie undercover-informante voor de CIA? “Welke man zou haar niet zijn diepste geheimen willen toevertrouwen?”

CelebritiesOver Angelina Jolie (46) is al veel verteld en zeker niet altijd in even positieve zin. Nu wordt zelfs beweerd dat de filmster al jaren werkt voor de Amerikaanse inlichtingendienst Central Intelligence Agency (CIA) en al lijkt dat een vergezochte roddel, in werkelijkheid is dit verre van uitgesloten. Al heeft ze daar bij haar felle strijd tegen haar ex Brad Pitt (57) en om het hoederecht over hun kinderen nog zeker geen voordeel van ondervonden, wel integendeel.

4 reacties

 • Felix Strackx

  2 maanden geleden
  Ik weet het niet, maar er is 1 ding dat ze niet is, en dat is knap.
 • Gerard Braeckmans

  2 maanden geleden
  Men zou er een film kunnen over maken met haarzelf in de hoofdrol.
 • Ann Verschueren

  2 maanden geleden
  Een mooie vrouw? dat is zeer relatief.Bij Jolie heb ik dit altijd fel overroepen gevonden.
 • gustaaf carpels

  2 maanden geleden
  Kinderen moeten hun beide ouders blijven zien ( behalve als ze misbruikt zijn of mishandeld...enz) bij vechtscheidingen is er maar 1 slachtoffer dat zijn de kinderen
 1. Netflix ontslaat medewerker die vertrouwelijke informatie lekte over show Dave Chappelle

  Netflix ontslaat medewerker die vertrouwe­lij­ke informatie lekte over show Dave Chappelle

  Netflix heeft een medewerker ontslagen die wordt verdacht van het delen van vertrouwelijke informatie met de media. Het personeelslid zou onder meer gelekt hebben hoeveel kosten de videostreamingsdienst had gemaakt voor de controversiële show van stand-upcomedian Dave Chappelle. Er kwam heel veel kritiek van Netflix-medewerkers over Chappelles opmerkingen in zijn optreden The Closer, omdat die kwetsend zouden zijn voor transgender personen.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?