EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Is Angelina Jolie undercover-informante voor de CIA? “Welke man zou haar niet zijn diepste geheimen willen toevertrouwen?”

CelebritiesOver Angelina Jolie (46) is al veel verteld en zeker niet altijd in even positieve zin. Nu wordt zelfs beweerd dat de filmster al jaren werkt voor de Amerikaanse inlichtingendienst Central Intelligence Agency (CIA) en al lijkt dat een vergezochte roddel, in werkelijkheid is dit verre van uitgesloten. Al heeft ze daar bij haar felle strijd tegen haar ex Brad Pitt (57) en om het hoederecht over hun kinderen nog zeker geen voordeel van ondervonden, wel integendeel.

4 reacties

 • Felix Strackx

  1 jaar geleden
  Ik weet het niet, maar er is 1 ding dat ze niet is, en dat is knap.
 • Gerard Braeckmans

  1 jaar geleden
  Men zou er een film kunnen over maken met haarzelf in de hoofdrol.
 • Ann Verschueren

  1 jaar geleden
  Een mooie vrouw? dat is zeer relatief.Bij Jolie heb ik dit altijd fel overroepen gevonden.
 • gustaaf carpels

  1 jaar geleden
  Kinderen moeten hun beide ouders blijven zien ( behalve als ze misbruikt zijn of mishandeld...enz) bij vechtscheidingen is er maar 1 slachtoffer dat zijn de kinderen
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. BINNENKIJKEN. Lizzo verzilvert haar succes en koopt indrukwekkende villa van 15 miljoen dollar
  PREMIUM
  Celebrities

  BINNENKIJ­KEN. Lizzo verzilvert haar succes en koopt indrukwek­ken­de villa van 15 miljoen dollar

  Het gaat de Amerikaanse zangeres Lizzo (34) voor de wind. Niet alleen op professioneel vlak, maar ook privé. De zangeres, wiens leven te volgen is in de Streamz-docu ‘Love, Lizzo’, heeft namelijk de liefde gevonden bij stand-upcomedian Myke Wright. En het koppel heeft meteen een liefdesnestje om in te gaan wonen, want Lizzo kocht recent een prachtige modernistische villa, ter waarde van 15 miljoen dollar. Goed voor maar liefst vier badkamers, drie slaapkamers en een prachtig zwembad. De vorige eigenaar? Popster en goede vriend Harry Styles (28).