Ewan McGregor moest vele pikante scènes inblikken voor 'Halston'.
Volledig scherm
PREMIUM
Ewan McGregor moest vele pikante scènes inblikken voor 'Halston'. © Netflix

Intimiteitscoaches voor seksscènes doen gouden zaken in Hollywood: “Dankzij mijn string zie je er daar beneden uit als een Barbiepop”

Celebrities“Vind je het oké dat iemand jouw kont aanraakt? Gaan jullie met tong kussen?” Ervoor zorgen dat seksscènes veiliger en aangenamer verlopen: dat is kort samengevat het takenpakket van een intimiteitscoach. De eerste ging zo’n drie jaar geleden voltijds bij HBO aan de slag, nu heeft praktisch elke film en tv-serie zo’n coach rondlopen. Gewapend met een luisterend oor en een ‘sekstas’ vol tape, knielappen en scheermesjes zijn ze een opluchting voor de hele set. Tenminste, als ze hun job goed doen, want het wil ook al eens fout lopen...

2 reacties

 • Erik Meers

  2 maanden geleden
  Als je mee doet aan een film krijg je script toch te lezen , staat er een stomende sex scene in en je wil dat niet dan weiger je gewoon de rol , dan hoef je achteraf geen coach of komen te zeuren dat je het niet wilde .
 • K. V.

  2 maanden geleden
  Beter véél minder kus- & sexscenes in een film/serie, boring, en dat gebruiken ze alleen maar omdat ze dan minder échte film/verhaal/actie, enz. moeten maken. Gemakkelijkheidsoplossing. Bah.
 1. Ex-manager Britney Spears lekt oude voicemails: “Ik word gechanteerd”
  Celebrities

  Ex-manager Britney Spears lekt oude voicemails: “Ik word gechan­teerd”

  Sam Lufti (46), de man die van 2007 tot 2008 optrad als manager van Britney Spears (39), heeft op Instagram een aantal voicemails van de popster gepubliceerd die dateren uit de periode waarin Britney net onder het curatorschap van vader Jamie (69) kwam te staan en ze daar toen al onderuit wilde. Ook claimt Lufti dat hij deze berichten eerder online postte, maar dat ze dankzij de Free Britney-beweging opnieuw onder de aandacht gebracht worden.