Kanye 'Ye' West
Volledig scherm
Kanye 'Ye' West © AFP

Interviewer onthult nooit gepubliceerde uitspraken van Kanye ‘Ye’ West: “Ik hou van Hitler, ik hou van nazi’s”

CelebritiesKanye ‘Ye’ West (45) intomen? Het lukte tot nu toe niemand, zelfs zijn bank niet. Ook zij lieten hem en zijn miljardenbedrijf ‘Yeezy’ vallen na zijn antisemitische berichten op sociale media. Daarvan schrok een voormalige ‘TMZ’-medewerker trouwens niet. Die beweerde dat ze in 2018 een heftig stuk knipten uit een interview met Ye. In de passage zou hij zijn liefde voor Hitler en nazi’s hebben geuit.

3 reacties

 • Joeri Janssens

  4 maanden geleden
  Hij kan wel van Hitler houden, maar ik vrees dat Hitler hem niet zou kunnen verdragen. Misschien kan hij eens wat boeken lezen over het gedachtegoed van Hitler en zijn nazi bende.
 • Pierre Vanden Meersschaut

  4 maanden geleden
  West heeft ze al een tijdje niet meer op een rijtje staan. Het gemiste presidentschap van de VS en de scheiding van Kim zullen het proces allicht versnelt uitgelokt hebben.
 • niki peeters

  4 maanden geleden
  Zo zot als een achterdeur. Als je bipolair zijt dan heeft dat vaak een effect op je humeur en gemoedstoestand, maar zijn acties en uitspraken hebben daar niets mee te maken.
 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 1. Blake Lively krijgt de hoofdrol in verfilming ‘It Ends With Us’ van Colleen Hoover (en daar is niet iedereen blij mee)
  FILM

  Blake Lively krijgt de hoofdrol in verfilming ‘It Ends With Us’ van Colleen Hoover (en daar is niet iedereen blij mee)

  Blake Lively (35) zal binnenkort te zien zijn naast Justin Baldoni (39) in de aankomende verfilming van ‘It Ends With Us’, de bestseller van Colleen Hoover (43). Maar niet iedereen is te spreken over die beslissing. De acteurs krijgen te maken met flink wat kritiek, aangezien het boek van Hoover de laatste maanden sterk onder vuur lag. Het verhaal zou huiselijk geweld romantiseren.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.