Tosca, de zus van Tesla-baas Elon Musk.
Volledig scherm
PREMIUM
Tosca, de zus van Tesla-baas Elon Musk. © Getty Images for Passionflix

INTERVIEW. Zus van Elon Musk is CEO van erotische streamingdienst én bewust alleenstaande moeder: “Ik heb zelf geen tijd voor romantiek”

CelebritiesHaar broer, Elon (49), heeft een fortuin van 150 miljard euro wat hem ‘officieel’ de rijkste man ter wereld maakt. Maar de Tesla-baas is niet de enige succesvolle telg binnen de excentrieke Musk-familie. Ook zus Tosca (46) verdient een aardige zakcent als CEO en mede-oprichtster van Passionflix, een streamingdienst voor vrouwvriendelijke erotische films. “Iedereen denkt dat wij uit een stinkend rijk gezin komen, maar we hebben allemaal keihard moeten werken om te staan waar we nu staan”, getuigt ‘het zusje van’ in een zeldzaam interview.

0 reacties

 1. Zijn moeder is naaktmodel, zijn zus producer van erotische films: Elon Musk is niet de enige excentriekeling in zijn familie
  PREMIUM
  Celebrities

  Zijn moeder is naaktmodel, zijn zus producer van erotische films: Elon Musk is niet de enige excentrie­ke­ling in zijn familie

  Met fortuinen van meer dan 150 miljard euro elk vechten Tesla-baas Elon Musk (49) en Jeff Bezos (56) van Amazon voor de titel van rijkste man ter wereld. Momenteel ligt Elon op kop. De man wint ook het pleit als het om kinderen en exen gaat. Én om succesvolle - maar ook excentrieke - familieleden, onder wie zijn moeder Maye (72), zijn broer Kimbal (48) en zijn zus Tosca (46).
 2. Na opnames in afkickklinieken viert Amanda Bynes haar 35ste verjaardag vol nieuwe hoop: “Het gaat weer goed met haar”
  PREMIUM
  Celebrities
  1

  Na opnames in afkickkli­nie­ken viert Amanda Bynes haar 35ste verjaardag vol nieuwe hoop: “Het gaat weer goed met haar”

  ‘t Is feest ten huize van Amanda Bynes vandaag. De voormalige steractrice - vooral bekend van haar rollen in ‘What A Girl Wants’ en ‘She’s The Man’ - viert haar 35ste verjaardag en dat doet ze volgens haar advocaat “in goede gezondheid”. Na turbulente jaren, verschillende arrestaties, een mentale inzinking en een knoert van een verslaving barst het voormalige kindsterretje weer van de nieuwe plannen.
 3. Demi Lovato geeft toe dat ze niet bipolair is: “Ik moest gewoon volwassen worden”
  Celebrities

  Demi Lovato geeft toe dat ze niet bipolair is: “Ik moest gewoon volwassen worden”

  De afgelopen weken was er veel te doen rond Demi Lovato (28) en haar documentaire ‘Dancing with the Devil’. In de docu vertelt de zangeres onder meer over haar overdosis uit 2018 die haar bijna fataal werd en in de laatste aflevering ‘Rebirthing’, die sinds dinsdag op YouTube, vertelt Demi onder meer dat ze niet compleet nuchter is. Een beslissing waar niet iedereen het mee eens is. “Drinken met mate werkt niet. Sorry”, klinkt het bijvoorbeeld bij Elton John (74).
 1. Zo zag prins Philip eruit in The Crown
  Play
  royalty

  Zo zag prins Philip eruit in The Crown

 2. Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is
  Play
  Blijven Slapen

  Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is