Jamie Foxx en Kristien Gijbels.
Volledig scherm
PREMIUM
Jamie Foxx en Kristien Gijbels. © HLN

INTERVIEW. ‘Soul’-acteur Jamie Foxx verloor zijn jongere zus in 2020: “Energie verspillen aan negativiteit heeft geen zin”

CelebritiesHet is een moeilijk jaar geweest voor Jamie Foxx (52). De ‘Soul’-stemacteur moest in oktober onverwacht afscheid nemen van zijn jongere zus Deondra, met wie hij een bijzonder hechte band had. Dat zijn nieuwste kinderfilm over de reden van ons bestaan en de zoektocht naar het hiernamaals gaat, doet ook Foxx stilstaan bij de zin van het leven: “Ik besef nu meer dan ooit dat het geen enkel nut heeft om energie te verspillen aan negativiteit. Ik wil enkel en alleen nog vooruit met mijn leven.”

0 reacties

 1. Waarom één acteur ontbreekt in de spin-off van ‘That ‘70s Show’: “Toen ik wakker werd, zat hij bovenop en in me”
  PREMIUM
  Celebrities
  6

  Waarom één acteur ontbreekt in de spin-off van ‘That ‘70s Show’: “Toen ik wakker werd, zat hij bovenop en in me”

  Zeventien jaar na de allerlaatste aflevering van ‘That ‘70s Show’ trekken oudjes Red (Kurtwood Smith) en Kitty (Debra Jo Rupp) opnieuw de aandacht naar zich toe in de spin-off ‘That ‘90s Show’. De hoofdcast van destijds - denk aan Mila Kunis, Ashton Kutcher en Laura Prepon - keert bovendien terug in de nieuwe Netflix-reeks. Eén acteur ontbreekt echter volledig: Danny Masterson (46), die in de sitcom gestalte gaf aan Steven Hyde. De reden is niet ver te zoeken: de acteur is momenteel verwikkeld in een heftige misbruikzaak die ook sekte Scientology in een lastig parket brengt. Wat is er precies gebeurd? “Hij lachte en zei: ‘O, ik heb gisterenavond seks met je gehad.’”
 1. Zoon van overleden Gina Lollobrigida boos over testament: “Er werd misbruik gemaakt van haar kwetsbaarheid”
  Celebrities

  Zoon van overleden Gina Lollobrigi­da boos over testament: “Er werd misbruik gemaakt van haar kwetsbaar­heid”

  De Italiaanse actrice Gina Lollobrigida stierf eerder deze maand op 95-jarige leeftijd en liet miljoenen achter. Normaliter zou haar erfenis naar haar enige zoon Milko Skofic (66) gaan, al blijkt nu dat haar 60 jaar jongere minnaar Andrea Piazzolla (35) ook een deel krijgt. Dat vindt haar zoon oneerlijk: “Gemanipuleerd om haar miljoenen aan hem te geven.”