Jamie Foxx en Kristien Gijbels.
Volledig scherm
PREMIUM
Jamie Foxx en Kristien Gijbels. © HLN

INTERVIEW. ‘Soul’-acteur Jamie Foxx verloor zijn jongere zus in 2020: “Energie verspillen aan negativiteit heeft geen zin”

CelebritiesHet is een moeilijk jaar geweest voor Jamie Foxx (52). De ‘Soul’-stemacteur moest in oktober onverwacht afscheid nemen van zijn jongere zus Deondra, met wie hij een bijzonder hechte band had. Dat zijn nieuwste kinderfilm over de reden van ons bestaan en de zoektocht naar het hiernamaals gaat, doet ook Foxx stilstaan bij de zin van het leven: “Ik besef nu meer dan ooit dat het geen enkel nut heeft om energie te verspillen aan negativiteit. Ik wil enkel en alleen nog vooruit met mijn leven.”

0 reacties

  1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
    Livios

    Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

    De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.