Sharon Stone als Lenore Osgood, met haar aapje als beste vriend.
Volledig scherm
PREMIUM
Sharon Stone als Lenore Osgood, met haar aapje als beste vriend. © COURTESY OF NETFLIX

INTERVIEW. Sharon Stone: “Toen ik begon in deze business, werd de term ‘fuckable’ gehanteerd om te zien of je werk kon krijgen”

Celebrities“Ik werd extatisch toen ik de lijst met de andere actrices zag.” Sharon Stone maakte naam als ‘object of desire’ voor mannelijke sterren, maar met haar excentrieke rol in Netflix-serie ‘Ratched’ heeft ze ontdekt dat er ook andere tegenspelers bestaan. Topactrices als Sarah Paulson en Judy Davis, bijvoorbeeld. Of een aapje. “Hij was een heel goede acteur. We hadden echt een klik. We waren een team.”

  1. Felicity Huffman heeft straf voor omkoopschandaal uitgezeten (maar voor Lori Loughlin begint miserie pas)
    Celebrities

    Felicity Huffman heeft straf voor omkoop­schan­daal uitgezeten (maar voor Lori Loughlin begint miserie pas)

    Felicity Huffman (57) kan weer opgelucht ademhalen. De ‘Desperate Housewives’-actrice is officieel (onder toezicht) vrijgelaten, en heeft volgens haar juridische team ook alle andere aspecten van haar straf voltooid, waaronder een taakstraf van 250 uur. Huffman bleek vorig jaar betrokken bij een groot universiteitsschandaal, waar ook ‘Full House’-actrice Lori Loughlin (56) een grote rol in speelde. Voor Loughlin moet haar tijd achter de tralies nog beginnen.