Olly Alexander.
Volledig scherm
PREMIUM
Olly Alexander. © WireImage

INTERVIEW. Olly Alexander brengt derde album uit met Years & Years: “Omdat ik zoveel over alles nadenk, ben ik mijn eigen grootste vijand”

CelebritiesDe naam Olly Alexander doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar de kans is groot dat u op een festivalweide al luidkeels meebrulde met ‘King’, ‘Desire’ of een van de vele andere ‘Years & Years’-nummers. Vandaag wordt zijn derde album ‘Night Call’ gelost. Meteen goed voor flink wat slapeloze nachten. Olly is sinds een jaar het enige bandlid, en moet bijgevolg z’n vrees om te mislukken zélf het hoofd bieden. “Faalangst is een vervelend stemmetje: ‘het is niet goed genoeg’, ‘je kan het niet’, ‘niemand gaat je muziek tof vinden’, ... Dat soort dingen.”

0 reacties

  1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
    Streamz

    Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

    True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.