Little Mix. Van links naar rechts: Jesy Nelson, Perrie Edwards, Jade Thirlwall en Leigh-Anne Pinnock.
Volledig scherm
Little Mix. Van links naar rechts: Jesy Nelson, Perrie Edwards, Jade Thirlwall en Leigh-Anne Pinnock. © AFP

INTERVIEW. Little Mix zit voor het eerst in jaren thuis: “We waren al vergeten hoe we een ‘normaal’ leven moesten leiden”

CelebritiesHun nieuwe single heet ‘Holiday’, maar die titel kon jammer genoeg niet minder van toepassing zijn dan in deze coronatijden. De meisjes van Little Mix hebben het niet makkelijk gehad de laatste maanden. Net zoals alle artiesten zitten zij noodgedwongen thuis, zonder werk. “We hebben wel een videoclip opgenomen”, vertelt zangeres Leigh-Anne Pinnock (28) ons. “Maar ook dat was een beetje raar.” 

0 reacties

  1. Little Mix-ster Jesy Nelson worstelde jarenlang met negatieve reacties: “Het dreef me uiteindelijk bijna tot zelfdoding”
    Celebrities

    Little Mix-ster Jesy Nelson worstelde jarenlang met negatieve reacties: “Het dreef me uiteinde­lijk bijna tot zelfdoding”

    Jesy Nelson, een van de leden van de populaire meidengroep Little Mix, heeft in 2013 geprobeerd om uit het leven te stappen. Dat vertelt ze in de BBC-documentaire ‘Jesy Nelson: Odd One Out’. De Britse zangeres kreeg toen heel wat negatieve opmerkingen te verwerken op sociale media, wat uiteindelijk op een depressie uitliep. In de documentaire vertelt ze openhartig hoe ze geobsedeerd raakte door al die reacties op het internet.