We spraken Katy Perry via Zoom.
Volledig scherm
PREMIUM
We spraken Katy Perry via Zoom. © HLN

INTERVIEW. Katy Perry over haar gezin en mentale problemen tijdens de lockdown: “Het is niet makkelijk geweest, maar mijn dochter is mijn lichtpuntje”

CelebritiesHet was een bewogen jaar voor popster Katy Perry (36): op Valentijnsdag verloofde ze zich met acteur Orlando Bloom, deze zomer werd ze voor het eerst mama en als kers op de taart bracht ze ook nog een nieuw album uit: ‘Smile’. Maar de coronacrisis kwam als een donderslag bij heldere hemel. “Ik heb het, net als iedereen geloof ik, op bepaalde momenten erg moeilijk gehad tijdens de lockdown”, bekent ze. “Daar zal ik nooit een geheim van maken. Ik geloof ook dat we elkaar kunnen helpen door erover te praten.” De titel van haar nieuwste single, ‘Resilient’ (een samenwerking met de Nederlandse dj Tiësto) is dan ook meteen wat ze haar luisteraars toewenst om de rest van 2020 door te komen: veerkracht. 

3 reacties

 • Paul van de velde

  2 jaar geleden
  Begrijp niet dat die zoiets willen zeggen en in de pers laten verschijnen.
 • Charity Swinnen

  2 jaar geleden
  Altijd een goed idee om tijdens een depressie kinderen te maken.
 • Benny Coomans

  2 jaar geleden
  tja in lockdown zitten in een villa van 12 miljoen met alles er op en aan of in een appartementje van 200.000€ en zonder werk gevallen, het leven is toch hard voor sommigen
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Dansen op stoelen én gooien met eten: Chris Hemsworth beleeft feestelijke avond op restaurant
  Play
  Celebrities

  Dansen op stoelen én gooien met eten: Chris Hemsworth beleeft feestelij­ke avond op restaurant

  Chris Hemsworth (39) en zijn familie hebben een avond beleefd om nooit meer te vergeten. Het gezin ging samen uit naar een Aziatisch restaurant. Hun maaltijd werd vlak voor hun neus bereid door de aanwezige koks, maar die hadden ook andere plannen. Ze gooiden het eten in de mond van de ‘Thor’-acteur in plaats van het te serveren. Op een bepaald moment sprongen de kinderen op hun stoelen om te dansen tijdens het eten.