Julia Roberts en George Clooney zijn samen te zien in ‘Ticket to Paradise’.
Volledig scherm
PREMIUM
Julia Roberts en George Clooney zijn samen te zien in ‘Ticket to Paradise’. © Getty

INTERVIEW. Julia Roberts en George Clooney herenigd op grote scherm: “We hadden 80 takes nodig voor één filmkus”

Celebrities“Ik wilde werken met de mooiste, liefste, meest getalenteerde actrice... En in plaats daarvan kreeg ik Julia.” Het is een uitspraak die Clooney meteen met een speelse tik van zijn tegenspeelster moet bekopen. George (61) en Julia Roberts (54) zijn vanaf 28 september te zien in de romantische komedie ‘Ticket to Paradise’, maar tijdens ons gesprek schieten ze met scherp. Iets wat alleen échte vrienden doen, zo menen ze. “George heeft mij gered van complete eenzaamheid.”

1 reactie

 • PAUL NEVELSTEEN

  2 maanden geleden
  Kan een goede ervaring worden... Altijd leuk om de interactie tussen die twee te zien. Wordt dan volgens mij meer een komedie 🤣 Afwachten dus wanneer we de film hier te zien krijgen. Op het grote of kleine scherm...
 1. ‘Crocodile Dundee’-ster Paul Hogan over zijn verslechterde gezondheid: “Ik heb geen lichaamsvet meer”
  Celebrities

  ‘Crocodile Dun­dee’-ster Paul Hogan over zijn verslech­ter­de gezondheid: “Ik heb geen lichaams­vet meer”

  De eerste prent dateert al uit 1986, maar de Australische acteur Paul Hogan (83) zal altijd bekendstaan voor zijn rol als avonturier Mike Dundee in de filmreeks ‘Crocodile Dundee’. Maar in openhartige gesprekken met ‘Sunrise’ en ‘A Current Affair’ kaart de acteur nu zijn gezondheidsproblemen aan. “De behandeling was erger dan de ziekte zelf”, klinkt het.