John Stamos is vanaf 16 april te zien in 'Big Shot' op Disney+.
Volledig scherm
PREMIUM
John Stamos is vanaf 16 april te zien in 'Big Shot' op Disney+. © Disney

INTERVIEW. John Stamos (57) is nog steeds ‘uncle Jesse’ in hart en nieren: “Jarenlang een vaderfiguur gespeeld, maar ik werd pas drie jaar geleden papa”

CelebritiesBegin jaren ‘90 brak hij door als de charismatische uncle Jesse in de Amerikaanse sitcom ‘Full House’, en de spiegel liegt er niet om: vandaag de dag is John Stamos (57) nog geen haar veranderd. “Alleen aan de binnenkant”, knipoogt hij speels. “Maar dat komt vooral omdat ik drie jaar geleden eindelijk vader ben geworden. Gek toch, je hele leven de sympathieke nonkel spelen, zonder te beseffen dat je zelf kinderen wil?” Hij heeft een punt, want ook in zijn nieuwste Disney+-reeks ‘Big Shot’ speelt hij zo’n vaderfiguur. “Tja, ik denk dat iedereen het doorhad, behalve ik.” 

0 reacties

 1. Jessica Simpson: “Bekende mannen mochten niet met mij daten, dat was schadelijk voor hun carrière”
  Celebrities

  Jessica Simpson: “Bekende mannen mochten niet met mij daten, dat was schadelijk voor hun carrière”

  Volgens Jessica Simpson (40) werd het bekende mannelijke artiesten afgeraden om een relatie met haar aan te gaan, nadat ze gescheiden was van haar eerste echtgenoot, singer-songwriter en acteur Nick Lachey (47). Simpson liet in een interview met actrice Drew Barrymore (46) weten dat diverse PR-medewerkers van de zangers absoluut niet wilden dat hun cliënten iets met Jessica kregen, ‘omdat dat schadelijk zou zijn voor hun carrière’.
 1. Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf
  Play
  POPQUIZ

  Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf

 2. Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand
  Play
  Camping Coppens

  Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand